tiistai 1. huhtikuuta 2014

Vasten auringon siltaa

Tänään sain nauttia vapaapäivästä, sillä koeviikko on vihdoin mun osalta ohi! Aamulla nukuin pitkään ja söin rauhassa aamupalaa. Sitten siivosin oikeastaan koko kämpän ja kuuntelin samalla Haloo Helsinkiä. Turha kuitenkaan kuvitella, että tein sen ihan vapaaehtoisesti... Äiti nimittäin oli laittanut mulle lapun jossa käskettiin siivomaan :D Siivoilun jälkeen meikkasin itseni ja yritin ottaa uutta profiilikuvaa facebookkiin. Koko aamupäivä meni rennosti blogien ja Netflixin parissa. 

Illalla lähdin kuuden aikaan kaupunkiin tapaamaan ystävääni Meijua. Oli ihana nähdä tätä tyttöä pitkästä aikaa ja juttua ja naurua kyllä riitti! Käytiin Coffee Housessa ja mä sorruin tilaamaan suklaakeksin, se siitä terveellisestä elämästä! Jutusteltiin Coffarissa jokunen tunti ja sitten suunnattiin torinrantaan kuvailemaan. Aurinko oli juuri laskemassa ja saatiin räpsittyä aika kivoja kuvia. Mentiin sellaiseen pieneen saareen, jossa ei ollut yhtään ihmisiä, pistettiin menevää musaa kännykästä soimaan ja tanssittiin! Mä rakastan tällasia pieniä spontaaneja juttuja arjessa. Oli ihana jutella tulevaisuuden suunnitelmista ja vaihtaa kuulumisia. 

Kun molempia alkoi palella sen verran, ettei jaksettu enää värjötellä ulkona, suunnattiin Stokkalle ja käytiin sovittelemassa kaikenmaailman aurinkolaseja ja kokeilemassa hajuvesiä. Mä löysin Lindexiltä ihanat bikinit, mutta lompakko ei antanut periksi niiden ostoon. Pitäis joku päivä raahata mamma kaupungille, niin ois kävelevä lompakko mukana! Kahdeksan aikaan Meiju saattoi mut bussipysäkille. Loppuilta menee varmaankin telkkaria katsellen ja rentoutuen. Huomennakin mulla on vapaapäivä, joten rento meno jatkuu. Ihan hullua ajatella, että kohta on eka vuosi lukiota kahlattu läpi! Pian mulla on (toivottavasti) valkolakki päässä, käsittämätöntä miten nopeesti aika rientää! Ihanaa tiistai-iltaa jokaiselle!


<3:llä Elmiira

15 kommenttia:

  1. Ihanan keväisiä kuvia! :)

    http://behappywithheidi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Voi miten kivoja kuvia :) Ihanan pirteä tää blogin ulkoasu!

    http://blogbytinka.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. oi onpa ihana uusi banneri ilmestynyt tänne sitten viime käynnin :) ja nam miten ihanalta tuo suklaakeksi näyttää <3 tuollaiset kuvat saa päätökset terveellisestä elämästä mutkistumaan :D

    sun päivä kuulostaa ihanan rennolta, itsekin ajattelin huomenna viettää hieman rennompaa päivää :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mä oon tosi huono vastustamaan herkkuja, pitäis kai opetella itsehillintää :D

      Poista
  4. Ihanan pirteä postaus! :) Näytät niin onnelliselta ja nuo kuvat auringosta on ihania <3

    VastaaPoista
  5. ompas tuttuja paikkoja Oulusta ;) ihanan pirteitä kuvia ja auringosta otetut kuvat on ihanan tunnelmallisia!! :)<3

    VastaaPoista
  6. Pakko kysästä et missä päin Oulua asustelet? :) Joskus itte asuin Kaukovainiolla ja Kuivasjärvellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kastellissa olen asunut kolmevuotiaasta asti :)

      Poista
    2. Oi se onki kiva paikka, mummin siskolla on siellä myös talo :)

      Poista
    3. Juu mäki tykkään, rauhallinen asuinalue :)

      Poista
  7. Vitsi miten upeat silmät sulla on, ihan mielettömän kauniit! :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit kommentoimassa! Otan mielelläni vastaan parannusehdotuksia, mutta asiattomat kommentit heitän surutta jonnekkin bittiavaruuteen, josta en niitä takaisin kaipaa :)