lauantai 1. elokuuta 2015

Näytän sulle rannan, joka tuijottaa merta ilkkuvaa

Eilen keksittiin lähteä expempore tyttöjenreissulle Hailuotoon äitin ja Alikan kanssa. Ajettiin lauttarantaan ja noin vartin odottelun jälkeen lautta saapui. Vaikka oon käynyt Hailuodossa useita kertoja, on lauttamatka aina yhtä jännittävä! 

Kun päästiin perille ajettiin äidin tuttujen mökille, jossa syötiin vähän välipalaa ja lähdettiin sitten yhdessä rannalle. Merivesi oli kylmää ja mä olin ainut joka uskalsi käydä uimassa. Loppuaika vaan löhöiltiin viltillä aurinkoa ottaen. 

Kun lähdettiin rannalta hyvästeltiin tutut ja ajettiin Marjaniemeen. Käytiin Luoto-ravintolassa syömässä ja sitten käveltiin pitkospuita pitkin toisen tuttavaperheen mökille. Aurinko jaksoi paistaa oli tosi kuuma. Vihdoin tuntui, että on oikeasti kesä! 

Tultiin vasta illalla takaisin lautalla ja mä lähdin vielä kavereiden kanssa viihteelle. Käytiin tivolissa ja oli kiva pitkästä aikaa päästä bilettämään. Vajaa parin viikon päästä alkaa koulu, joten aion nauttia näistä viimeisistä lomapäivistä täysillä. Hyvää viikonloppua kaikille! 

<3:llä Elmiira

32 kommenttia:

  1. Tosi upeita kuvia ja olet tosi nätti! :3 Mä en olis varmana uskaltanut mennä uimaan, hehhe tämä kesä meneekin mulla uimatta :D Samaa mieltä, että pitää oikeasti nauttia viimeisistä lomapäivistä täysillä!

    http://moveawaysanna.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! En mäkään olisi ehkä muuten mennyt uimaan, mutta otettiin alikan kanssa kivi-paperi-sakset kisa ja hävinneen piti käydä uimassa - noh mähän sit hävisin :D

      Poista
  2. Sulla on aivan ihana banneri ja vielä ihanampi ulkoasu! Ihanan massasta poikkeavia ja värikkään piristäviä, molemmat niin ulkoasu kuin bannerikin! Tää postaus oli täynnä ihanan kesäisiä kuvia ja Hailuoto - ah se on aina niin kaunis.

    VastaaPoista
  3. Vaikuttaa rennolta loman lopetukselta, nauti Suomen kesästä! Mun on sitä täällä ulkomailla todella ikävä :)

    http://janesweetescape.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. oi miten ihania kesäkuvia! mä en oo vielä tänä kesänä ees käyny kertaakaan rannalla ja nyt on jo elokuu, mut näiden kuvien myötä varmaan pakko lähteä tällä viikolla :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa käydä ainakin ottamassa aurinkoo, eikä se vesikään tunnu niin kylmältä kun siellä on vähän aikaa seissyt :D

      Poista
  5. Ihan kiva blogi muuten mutta ulkoasuun voisi panostaa enemmän! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) oon aika onneton muokkaamaan ulkoasua eikä mulla oo hajuakaan mistään html koodeista joten toistaiseksi joudutte tyytymään tähän

      Poista
  6. Mukavalta matkalta kuulosti ja ihanan kesäisiä kuvia :) Nyt on kyllä vielä hyvää aikaa ottaa kaikki irti loppu kesästä!

    http://kauneudenilluusio.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Ihania kuvia ja kiva ulkoasu sun blogillas!!:D
    http://sanjaamanda.blogspot.fi

    VastaaPoista
  8. Tosi kivan olonen blogi ja upeita kuvia:)

    http://heidieveliina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  9. Oi että mikä paikka<3

    http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  10. Aivan ihania kuvia ja olet todella kaunis! :)

    http://lifeofffangirl.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  11. Hienoja kuvia ja tosi kiva tuo sun banneri! :-)

    http://oona-h.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  12. Nättejä kuvia kyllä - ootte myös Alikan kanssa tosi kauniita, tollaisia luonnonkauniita! Mulla on myös toi sama GinaTricotin paita kaapin pohjalla, hah!

    katiannausa.blogspot.fi

    VastaaPoista
  13. Kivoja kuvia ja kiva banneri on blogilla :)

    http://millakaroliinas.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  14. Vauu mikä banneri! :")
    http://veronikajasminn.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  15. Oi mitä kuvia! :) Itsekin olen pienenä käynyt Hailuodossa!

    VastaaPoista
  16. Kuulostipa reissusi mukavalta :) Ja tosi kivoja kuvia olet saanut napattua!

    VastaaPoista
  17. Oi kun kivoja kuvia ja mukavan oloinen blogi sulla! :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit kommentoimassa! Otan mielelläni vastaan parannusehdotuksia, mutta asiattomat kommentit heitän surutta jonnekkin bittiavaruuteen, josta en niitä takaisin kaipaa :)