Minä

Elmiira

Hei! Olen 22 vuotias tyttö Oulusta. Oon luonteeltani aika sellainen iloinen ja sosiaalinen. En viihdy pitkään paikoillani ja tykkään olla aina menossa. Mun huonoja puolia on olematon kärsivällisyys ja laiskuus esimerkiksi siivouksen, läksyjen ja kokeisiin lukemisen suhteen. Yleensä keksin aina parempaa tekemistä, kun pitäisi hoitaa velvollisuuksia. Oon todella lapsirakas ja mulla on paljon kokemusta lastenhoidosta. Haaveenani onkin päästä joku päivä Australiaan au pairiksi.

Sitten vähän mun ihmissuhteista. Mulla on tosi hyvät välit mun perheeseen. Me ollaan sellainen superperhe, joka pitää aina yhtä. Äidille voin kertoa kaikki huolet jalkasienestä sydänsuruihin ja tiedän että hän on mun tukena. Mulla on myös maailman ihanin ja ärsyttävin pikkusisko Alika, joka on tällä hetkellä 18 vuotias.

Mun kaveripiiriin kuuluu paljon erilaista porukkaa. Saan olla onnellinen siitä, että mulla on niin paljon hyviä ystäviä, joille voin avautua elämäni iloista ja suruista. Heille kerron ensimmäisenä kun sain kokeesta hylätyn tai jotain ihanaa sattui. He ovat olleet mun tukena vaikeiden aikojen läpi ja tiedän että tulevat jatkossakin olemaan. Pyrin tietenkin itsekin olemaan kullanarvoinen ystävä.

Mä oon harrastanut elämäni aikana paljon kaikenlaista sirkuksesta uimahyppyyn, mutta tällähetkellä kiinnostuksen kohteita ovat skeittaus longboardilla, laskettelu, teatteri ja kirjoittaminen. Oon ollut aina sellainen tyyppi, että tarvitsen paljon aktiviteettiä ympärilleni.

Mä rakastan matkustaa ja mut onkin viety maailman ääriin melkein heti synnytyssalista! Ollaan kierrelty porukoiden kanssa ympäri Eurooppaa ja lähes joka kesä lähdetään jonnekkin. Se fiilis kun lentokone laskeutuu kohdemaahan ja tietää että edessä on mahtavia kokemuksia on kerrassaan upea! Mikään ei voita palmuja tai kaupungin sykettä!

Täytyy myös sanoa, että olen todella eläinrakas, vaikken lemmikkiä omistakkaan. Tulevaisuudessa toivoisin hankkivani koiran, mieluiten Mopsin ja nimeäisin sen Pupeksi.

Mulla on ollut elämäni aikana monta unelma-ammattia. Pienenä halusin trapetsitaiteilijaksi, kun taas nyt realistisempi ammattihaave on radiojuontaja. Opiskelen tällä hetkellä media-alaa.

Siinä oli vähän infoa siitä millainen olen ihmisenä. Jos nappaa, liity ihmeessä lukijaksi! :)


<3:llä Elmiira

1 kommentti:

  1. Oon käyny Australiassa, se on ihana maa :) toivottavasti pääset sinne aupairiksi! Hienoa, että sinulla on hyvä apukeino terveytesi edistämiseen <3

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit kommentoimassa! Otan mielelläni vastaan parannusehdotuksia, mutta asiattomat kommentit heitän surutta jonnekkin bittiavaruuteen, josta en niitä takaisin kaipaa :)