keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Vapaapäivä!

Tänäänkin sain nauttia vapaapäivästä. Aamu meni sängyssä löhöillen, instagrammia ja blogeja selaillen. Jossain vaiheessa kuitenkin otin itseäni niskasta kiinni ja lähdin lenkille ihanan aurinkoiseen säähän. Oli ihana juosta pitkin autioita katuja ja kuunnella musiikkia kuulokkeista. Mä oikeesti aistin kevään, linnut lenteli puiden latvoissa, aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta, katu pölisi ja ilmassa haisi kevät! 

Lenkin jälkeen kävin suihkussa ja söin ihanan thaimaalaisen pakasteaterian. Iltapäivä onkin kulunut blogeja selaillen ja musiikkia kuunnellen, eilisen päivän salkkaritkin tuli katsottua netistä. Äsken kävin ostamassa Novellen Herukka & Sitruunaruoho vissyä ja viinirypäleitä ja nyt herkuttelen terveellisesti ilman omantunnontuskia! Huomenna alkaakin uusi jakso ja kirjojakin pitäisi taas käydä ostamassa. Huomenna menen myös mummolaan yöksi, pitämään mummulle seuraa kun pappa joutuu sairaalaan. Ihanaa aurnkoista iltapäivää jokaiselle!


<3:llä Elmiira

13 kommenttia:

  1. Oi miten suloiset kuulokkeet, munkin pitäisi hankkia uudet. Korvalappukuulokkeet on ihanan ysärit. :) Ja pakko sanoa, upeat silmät teikällä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Mäki tykkään tällaisista isoista kuulokkeista kun ne on samalla tavallaan asuste, plussaa myös se ettei ne paina korvaa!

      Poista
  2. Oi miten ihana banner! Tuollainen kesäinen :-)
    http://more-than-we.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Oi, viinirypäleitä!! Nam! Harmi kun en tänään muistanut kaupasta ostaa niitä. Toisaalta olen syönyt niitä 3 rasiaa viikon sisällä... :D Oon jäänyt ihan koukkuun niihin!

    http://love-ornothing.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viinirypäleet on kyllä hyviä, onneksi niitä voi syödä huoletta :)

      Poista
  4. oii itekki vois mennä tonne musat korvilla lenkkeileen ku on nii keväinen ilma :-3 ihanan pirteitä ja raikkaita aina nää sun postaukset ! :-)


    forangelseyes.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) suosittelen kyllä lenkkeilyä, piristää kummasti!

      Poista
  5. Keväällä lenkkeily on parasta! Ku on sulat tiet ja ilmassa tuoksuu kevät :)

    http://llifeisadream.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellaki! Mä olin jo niin odottanut näitä lenkkikelejä :)

      Poista
  6. Ihanan värist hiukset sulla! :) ja jep, lenkkeily keväällä on vaan niin ihanaa <3

    VastaaPoista
  7. Lenkkeily on ihan parasta keväisin aurinkoisella säällä. Saa huolet hyvin heitettyä pois. :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit kommentoimassa! Otan mielelläni vastaan parannusehdotuksia, mutta asiattomat kommentit heitän surutta jonnekkin bittiavaruuteen, josta en niitä takaisin kaipaa :)