tiistai 8. huhtikuuta 2014

Mä onneni nään olemassa tässä nyt ja se pulppuaa

Tänään menin koulun jälkeen kaupungille tapaamaan ystävääni sonjaa. Kun pyöräilin kotoa keskustaan päin aurinko paistoi ja lämmitti ihanasti. Piponkin jätin kotiin, kun oli niin kuuma. Ei se kesä ole kaukana! Kaupungissa käytiin syömässä mun lempparipaikassa, eli Yuki Sushissa. Ruoka oli taas ihan taivaallisen hyvää, mutta valitettavasti aika kallista. En ollut kuitenkaan syönyt sushia yli kuukauteen, joten oli ihana saada  taas omaa lempiruokaa. 

Syönnin jälkeen oltais menty kirpparille, koska mun kaverilla Heidillä on siellä pöytä, mutta se meni kiinni juuri kun päästiin sisään. Päätettiin sitten pyöräillä kotiin ja matkalla höpötettiin kaikesta ja meidän nauru raikas varmaan tien toiselle puolelle asti! Oon mä kyllä maailman onnellisin tyttö, kun mulla on noin ihania kavereita! Nyt illalla olen katsonut salkkarit ja loppuilta menee varmaan läksyjen ja blogien parissa. Huomenna mulla onkin kampaaja, saa nähdä mitä keksin tälle pehkolle tehdä!


<3:llä Elmiira

6 kommenttia:

Kiitos kun kävit kommentoimassa! Otan mielelläni vastaan parannusehdotuksia, mutta asiattomat kommentit heitän surutta jonnekkin bittiavaruuteen, josta en niitä takaisin kaipaa :)