tiistai 8. huhtikuuta 2014

Skeittauskausi avattu!

Ulkona oli niin ihanan keväinen ja aurinkoinen ilma, joten päätin, että nyt on aika kaivaa longboard Bruno autotallista pölyttymästä! Ikävä kyllä suurin osa teistä on vielä hiekoituksen peitossa talven jäljiltä, mutta meidän kotikatu oli onneksi suht puhdas, joten kävin kiertään korttelin. Oli ihanaa viilettää taas katuja ja sain onnekseni huomata, että mun skeittaustaidot on vielä tallella! Tästä siis lähti virallisesti ensi kesän skeittauskausi käyntiin!


<3:llä Elmiira

13 kommenttia:

  1. Aivan ihana tuo sinun skeittilauta!! Olen yhden kaverini kanssa meinannut ottaa kesän tavoitteeksi opetella skeittaamaan, niin osaatko sanoa että millaisista asioista kannattaa aloittaa? :-)

    http://elviiraoona.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tai tuo on oikeestaan longboard eikä skeittilauta. Suosittelenkin lonkkaa skeitin sijaan, koska sillä pääsee liikkumaan vaivattomammin ja sitä on ainakin mun mielestä helpompi hallita. Kannattaa aloittaa tasaisella maalla ihan perus jutuista, eli rullaamisesta. Jarrutus on yksinkertaisinta tehdä laittamalla takajalka maahan, jolloin lauta pysähtyy. Tätä en kuitenkaan suosittele tehtäväksi alamäessä, koska vauhti on niin kova että siinä helposti menettää tasapainon ja kaatuu. Rohkeesti vaan skeittaamaan, tähän jää koukkuun! :)

      Poista
  2. ompa sulla ihanat hiukset :-) ja kiva toi skeittilauta!


    forangelseyes.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Ui kuinka ihana toi sun lauta on :)! Mäkin oon pari kertaa kokeillut skeittaamista, mutta ei kyllä ollut ihan mun juttu, loivatkin alamäet aiheutti pienen kiljumis kohtauksen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) onhan se aika vauhdikas laji, mutta se mua siinä just viehättää! Oon aina ollu sellanen et kaipaan vähän jännitystä elämään :)

      Poista
  4. Onpas sulla harvinaisen kauniit silmät! Niiden väri on aivan ihanan pehmeä. :>

    Milla / millamainen

    VastaaPoista
  5. Voi ei aivan ihanan värinen tuo lauta ! : D

    VastaaPoista
  6. Määki haluaisin opetella skeittaamaan! Ois niin kiva vedellä kaduilla laudan päällä ja tuuli hiuksissa hulmuten! Ja uus bannerikuva on tosi kiva!:)

    VastaaPoista
  7. Pitäisköhän munkin kaivaa lauta kaapista pitkästä aikaa :D

    VastaaPoista
  8. oot tosi hyvä kirjottelee ja tykkään lukee sun blogii ja oot nätti! :)

    t:http://elmiiran.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit kommentoimassa! Otan mielelläni vastaan parannusehdotuksia, mutta asiattomat kommentit heitän surutta jonnekkin bittiavaruuteen, josta en niitä takaisin kaipaa :)