perjantai 26. heinäkuuta 2013

Mee mökille, äläkä jää kaupunkii


Heippa! Kirjoittelen nyt pikaisen postauksen, koska mun pitäis olla pakkaamassa. Me nimittäin lähdetään perheen kesken mun isovanhempien mökille. Harmittaa hieman, koska olin suunnitellut meneväni Qstockin ulkopuolelle kuunteleen bändejä, mutta toisaalta rakastan olla mökillä, ottaa aurinkoo ja uida järvessä! Meillä on siellä rantasauna ja mummo takaa täydellisen menun, joten en jaksa valittaa siitä että mun aijempi suunnitelma meni pilalle. Viikonlopuksi on luvattu upeeta säätä Vaalaan ja mä pääsen siis ruskettumaan vieläkin enemmän. Oon ruskettunu tänä kesänä ihan hirmusesti, varsinki jaloista, koska oo käyttäny koko kesän minishortseja tai mekkoja! Ihanaa kesäviikonloppua jokaiselle! 

<3:llä Elmiira

4 kommenttia:

  1. kivoi kuvii, mut ois kiva jos ne ois isompii !:)

    http://aadaloveisallyouneed.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! Oon ottanut nää kuvat kännykällä, koska kamera sanoi sopimuksen irti :/ Näitä ei saa tän isommiksi, mutta heti kun saan uuden kameran tai vanhan korjattua, niin kuvat tulee olemaan isompii. Toistaiseksi joudutte tyytymään kännykkälaatuun

      Poista
  2. Liityin lukijaksi kun tuntu kivalta blogilta :-)
    Käy munki blogissa :-) http://janika-lifestyle.blogspot.fi/ ja liity lukijaksi jos kiinnostaa toi mun blogi :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos ja tervetuloo lukijaksi! käyn varmasti kurkkaan sun blogii :)

      Poista

Kiitos kun kävit kommentoimassa! Otan mielelläni vastaan parannusehdotuksia, mutta asiattomat kommentit heitän surutta jonnekkin bittiavaruuteen, josta en niitä takaisin kaipaa :)