sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Omat vinkkini hyvään ihoon!

Tietenkin ihon kunto on pitkälti kiinni geeneistä, mutta vaikka mulla on luonnostaan suht hyvä iho, se ei kuitenkaan ole mikään vauvan pylly, eli näppyjä tulee joskus. Näillä konsteilla oon kuitenkin saanut ihoni pidettyä suht hyvänä, ja ajattelin tehdä tällaisen postauksen jos tästä ois vaikka jollekkin apua. Mutta älkää pliis tulko itkemään mulle jos ihonne ei loista kuin kristallipallo mun antamien vinkkien jälkeen :D

-Juo paljon vettä
Mä juon oikeesti tosi paljon vettä, siis ihan oikeesti yli litran päivässä. Syy tähän on oikeestaan se, että mulla on melkeen kokoajan jano, mut se oikeesti auttaa ihoonkin ja tämä on havaittu hyväksi myös monissa lääketieteellisissä tutkimuksissa

-Älä rasvaa
Mä en juuri koskaan rasvaa naamaani, ellei se oo oikeesti kuiva, tai ellei oo niin kova auringopaiste, että on pakko laittaa aurinkorasvaa. Ennen rasvasin usein, mutta kun lopetin rasvauksen (laiskuuttani) niin finnit lähtivät

-Elä terveellisesti ja syö kasviksia
Ennen mä söin aika paljon mäkkisafkaa ja sillon näppyjä oli paljon enemmän. Vuosi sitten aloitin terveellisen elämän (johon kuitenkin kuuluu myös herkuttelua) niin finnit ovat pikkuhiljaa karisseet. Viimeisin oikeesti kunnollinen ja häiritsevä finni oli joskus tammikuussa :) 

-pese pelkällä vedellä
Mä en koskaan käytä aineita kasvojeni pesemiseen, ainoastaan silmämeikit otan puhdistuspyyhkeellä. Vesi auttaa ihoon myös ulkoisesti ja oon huomannut että monet putsarit vaan pahentaa ihon kuntoa. 

-älä tupakoi
Sillon kun poltin mun iho oli paljon pahemmassa kunnossa! Kun lopetin tupakoinnin iho kiitti :) 

-älä meikkaa liikaa ihoa
mä meikkaan ihoa harvoin jos koskaan. Syy tähän on ehkä laiskuus, mutta siitä on iholle myös hyötyä. 

Siinä oli muutama ohje, joiden avulla oon saanut ihostani paremman. Laitan tähän loppuun vielä muokkaamattoman, meikittömän, luonnon valossa otetun kuvan naamastani: 

Multa voi kysellä jos tahtoo!

<3:llä Elmiira

3 kommenttia:

 1. Ihotyyppi on jokaisella tosiaan erilainen, mutta vesi auttaa parempaan ihoon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep :) ja en tosiaan oo mitenkään tieteellisesti tutkinut näitä "faktoja", muuta kun kerran luin tosta veden vaikutuksesta. Nää on vaan mitä oon itellä havainnut toimivan, ei välttämättä toimi kaikilla :)

   Poista
  2. Mutta siis ehdottomasti hyviä vinkkejä! :)

   Poista

Kiitos kun kävit kommentoimassa! Otan mielelläni vastaan parannusehdotuksia, mutta asiattomat kommentit heitän surutta jonnekkin bittiavaruuteen, josta en niitä takaisin kaipaa :)