tiistai 9. heinäkuuta 2013

Happy birthday to me!

Hellou! Tää tyttö onkin nyt 17 vuotias! Ihanaa kun en oo enää 16, never again :D Tänään oon käynyt kampaajalla värjäämässä hiuksia vaaleemmiksi ja loppupäivän olenkin ollut kotona. Viiden aikaan tuli vieraat ja sain lahjaksi Nallen jonka nimesin Emmaksi, 300 euroa ja korvakorut, sekä aamulla äiti anto mulle kirjan nimeltä Fucktionary, siinä on englannin kiellettyjä sanoja... Äiti vielä painotti että se on sivistykseksi, ei käytettäväksi :D Mutta nyt mun pitäis varmaan mennä viihdyttään noita vieraita, jotka ei oo vieläkään lähteneet!

Päivän asu 

Uudet hiukset 

Rakas pappa :)


<3:llä Elmiira

2 kommenttia:

  1. Kylläpä noi juhla(ruoa)t näyttää mukavilta :) onnittelut! Niin ja kelpais kyllä itelleniki tuommoset lahjat, varsinki toi kirja kuulostaa äärimmäisen mielenkiintoiselta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ne ruoat oli tosi hyviä ja oon kyllä tyytyväinen lahjoihin. Ollaan kavereiden kans luettu tota kirjaa ja naurettu vedet silmissä :D

      Poista

Kiitos kun kävit kommentoimassa! Otan mielelläni vastaan parannusehdotuksia, mutta asiattomat kommentit heitän surutta jonnekkin bittiavaruuteen, josta en niitä takaisin kaipaa :)