lauantai 6. heinäkuuta 2013

Pappa betalar


Heido! Täällä ruotsissa Luleåssa on ollut tosi kivaa... Eilen käytiin shoppailemassa ja iskällä meinas hermo mennä kun mä olin pää kolmantena jalkana juoksemassa jokaiseen kauppaan ja ilmeisesti meidän ajanvietto myös tuli aika kalliiksi, kun mun piti saada vaikka mitä rättejä. Kun oltiin lähdössä hotellista kaupungille meidän pyörien tarakoille oli laitettu ilmaiset freesbeet. Päätettiin jättää ne siihen ja ajateltiin, että otetaan ne mukaan sitten kun mennään takaisin hotelliin, mutta kun tultiin takas joku törkimys oli pöllinyt ne! Päätettiin lähteä tutustumaan kaupunkiin pyöräilemällä, ja joku mies neuvo meille uimarannan. Kun päästiin rannalle huomattiin että sinnekkin oli jätetty ilmaisia feersbeitä, joten saatiin sitten kumminkin freesbeet itsellemme! Käytiin myös Luleån tuomiokirkossa ja kiivettiin sinne ylös, vaikka ei ois saanu :D Kun tultiin kaupunkiseikkailulta lähdettiin kuntosalille rehkimään. Illalla käytiin syömässä sushia ja katsomassa puistossa esiintyviä bändejä, siellä oli myös tv kuvaaja ja päästiin Luleån uutisiin! 

Tänään ollaan shoppailtu vähän lisää ja iskäkin osti itselleen vaatteita. Käytiin myös Luleån museossa katsomassa valokuvanäyttelyä. Päivällä syötiin jokirapusalaatit, jota oli ihan taivaallisen hyviä! Käytiin myös rannalla ja mä kävin uimassa meressä. Illalla mennään taas sushille, koska se oli niin hyvää eilen ja aateltiin vielä kierrellä vähän kauppoja. Huomenna suunta kohti Piteåta!


<3:llä Elmiira

15 kommenttia:

 1. Olipas iso kasa ihania kuvia! :) Matkakuume eikun kasvaa! Tuntuu että kaikki matkustelee nyt kesällä enkä mä oo käyny vielä tänä kesänä muualla ku Tallinnassa. :D

  http://jaljubljutebjat.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) ja kyllähän tallinnakin on ihan siisti paikka!

   Poista
 2. Ooh ihana neule!

  http://likeimtheonlygirlintheworld.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki tykkään :) oli pakko ostaa ja se oli vielä alessa!

   Poista
 3. kiva blogi ja ulkoasu! :) kurkkaatko:lifeinmyeyes--hilkku.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. kirjotat tosi selkeetä ja kivaa tekstiä! :--)

  VastaaPoista
 5. Oltiin vasta isän kanssa Tallinnassa, eikä se yhtään tykännyt kun olisi ties missä kaupassa pitänyt käydä :DD haha. Mutta sellasta se on isukin kanssa <3

  http://love-ornothing.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. aivan ihana toi neule! :) Tosi kesäisiä ja pirteitä kuvia, jatka tätä blogia just tämmösenä :3!

  http://chaasingthesun.blogspot.fi
  toivottavasti tykkäilet :3

  VastaaPoista
 7. Ihana ulkoasu ja selkeetä tekstiä :)!

  http://carryon-anni.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. Oi Luleå on niin ihana paikka! Ihania kuvia tää postaus täynnä, ja teillä näyttää olevan mukava reissu! <: Mukavaa kesän jatkoa sulle!

  http://matildannas.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu se oli kyllä ihan huippu reissu! Kiitos samoin :)

   Poista

Kiitos kun kävit kommentoimassa! Otan mielelläni vastaan parannusehdotuksia, mutta asiattomat kommentit heitän surutta jonnekkin bittiavaruuteen, josta en niitä takaisin kaipaa :)