perjantai 10. tammikuuta 2014

Paranormal Activity

Tänään kun tulin koulusta, mulle oli vihdoin saapunut rokkikaupasta tilaamani paketti. Paketista paljastui Haloo Helsinki toppi, jota oon jo pitkään kuolannut! Neljän aikoihin lähdin kaupunkiin ja tapasin Hannun Finnkinolla. Käytiin ostaan liput Paranormal Activity Merkityt leffaan. Meillä oli tunti aikaa odottaa, ennen leffan alkua, joten päätettiin mennä subille syömään. Kun oltiin syöty käytiin ostaan vähän herkkuja ja sitten suunnattiin takas finnkinolle. Leffa oli - kuten arvata saattaa, aivan kamala! Mä kiljuin vaikka kuinka monessa kohtaa ja jotkut ihmiset lähti kesken leffan pois. Tiesin kyllä, että leffa tulee olemaan pelottava, mutta näin veret seisahduttavaa kokemusta en osannut odottaa! Kun lopputekstit alkoivat olin suoraan sanottuna helpottunut, noh nyt olen sentään katsonut elämäni ensimmäisen kauhuleffan!


<3:llä Elmiira

11 kommenttia:

  1. apua mä en kyllä uskaltais mennä kattomaan sitä leffaa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin olin vähän kahden vaiheilla et uskallanko mennä kattoon, ja rehellisesti sanottuna meinasin pissiä housuihini sen leffan aikana :D

      Poista
    2. Komppaan tätä, haha mua ei kukaan sais katsomaan Paranormal Activity leffoja. Saatan ujosti olla heikkohermo... :--D

      http://fuck-growing-up.blogspot.fi/

      Poista
  2. Hehe, miekään en oo koskaan kattonu kauhuleffaa! :-D uskon kyllä, että ehkä jopa kestäisinkin kattoa jonkun. Katoin mielenkiinnosta sen sun tanssivideon ja mun mielestä siinä ne käsiliikkeet oli tosi siistejä! Pitäis varmaan omatekoiseenkisanumerotanssiin (hiphop siis) ottaa vähän lisää noita käsiliikeitä, kun ne näyttää tosiaanki niin kivalta! :-)

    VastaaPoista
  3. Kauhuleffat on kyllä kauheita.. :-D Liian pelottavia mullekin... Mutta niin, eksyin jälleen tänne sun blogiin. Ihana muuten tuo Haloo Helsinki toppi. :-)

    http://mylifeandmystoryy.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se oli ihan hirveetä, mutta nyt se on koettu! Kiitos :)

      Poista
  4. tosi kiva tää blogi ja tajusin että seuraan sun instassa! :)

    http://dobbybefree.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit kommentoimassa! Otan mielelläni vastaan parannusehdotuksia, mutta asiattomat kommentit heitän surutta jonnekkin bittiavaruuteen, josta en niitä takaisin kaipaa :)