perjantai 24. tammikuuta 2014

Juoskaa, ennen kuin tää pää räjähtää

En oo kirjoittanut pitkään aikaan ja syypää siihen ei ole mun välinpitämättömyys vaan koulu, joka vie suurimman osan ajastani. Koeviikko alkaa huomenna ja musta tuntuu että mun pää räjähtää kaikesta tästä lukemisesta ja pänttäämisestä! Onneksi eilen sattui yksi kiva juttu joka sai mun hymyn nousemaan korviin koko loppupäiväksi. Mä nimittäin pääsin läpi matikankokeen uusinnasta! En voi sanoin kuvailla sitä helpotuksen tunnetta, kun tajusin ettei mun tarvitsekkaan uusia koko hemmetin kurssia! Tässä jaksossa mulla ei onneksi oo matikaa ollenkaan. 

Tänään luin koko iltapäivän ja viiden aikaan lähdettiin iskän ja Alikan kanssa taidemuseon näyttelyn avajaisiin jonne meidät oli kutsuttu. Mä en oikeen ymmärtänyt niitä kaikkia teoksia, mutta olihan tuo ihan hauska kokemus! Nyt illalla ajattelin heittää koulukirjat syrjään, koska päätin että oon päntännyt tarpeeksi. Niimpä loppuilta menee iskän ja Ampun kanssa herkkuja syöden ja telkkaria katsellen. Saa nähdä kostautuuko se huomisessa maantiedon kokeessa. Pahoittelen että tää postaus on nyt näin koulupainotteinen, mut mun elämässä ei oikeesti oo tapahtunut tän viikon aikana mitään muutakaan mainitsemisen arvoista. Pitäkää kiva viikonloppu!


<3:llä Elmiira

8 kommenttia:

 1. Koulu vie täälläkin melkein koko vapaa-ajan.. :(

  VastaaPoista
 2. Ihana tää sun blogi! :) kirjoitan itsekkin aika usein ja haaveena ois kirjoittaa ihan kokonainen kirja. Luin tosiaan noi sun kaikki novellit ja pakko sanoa että olet todella lahjakas.:) ihanaa kun joku jaksaa kirjoittaa paljon novelleja ja aina vain valmiiksi, ittellä ne meinaa jäädä aina vähän vaiheeseen:D mutta siis jatka ihmees kirjottamista ja taidanpa liittyy lukijaks hetikun kerkeen:)) !
  Moments-of-my-life-Beaa.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Kivan oloinen blogi, mutta banneri tuntuu olevan liian iso.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, juu onhan se aika suuri, mutta pidän siitä tuollaisena :)

   Poista
 4. Eikä toi ylin kuva, ihana!

  http://laughalittleharder.blogspot.com/

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit kommentoimassa! Otan mielelläni vastaan parannusehdotuksia, mutta asiattomat kommentit heitän surutta jonnekkin bittiavaruuteen, josta en niitä takaisin kaipaa :)