maanantai 31. heinäkuuta 2017

Tapasin idolini!

Eilen mun oli tarkoitus viettää rentoa koti-iltaa, mutta ystäväni Maria pyysi mut baariin. Pyöräilin keskustaan ja tapasin Marian, sekä hänen tyttöystävänsä Kulmassa. Tilasin siiderin ja istuskeltiin siinä tovi. 

Jossain vaiheessa päätettiin lähteä Marian kanssa Kiikelinrantaan ja käytiin hakemassa kaupasta parit siiderit. Istuskeltiin rannalla ja aurinko paistoi. Oli tosi lämmin vaikka kello oli jo yli yhdeksän. 

Kun lähdettiin Kiikelistä käytiin moikkaamassa Marian tuttua ja keksittiin lopulta lähteä Ihkuun laulaan karaokea. Kun päästiin Ihkuun tapahtui jotain, mistä olen voinut vain haaveilla - tapasin Elli Haloon! Sain halauksen ja yhteiskuvan. Oli ihana päästä juttelemaan Ellille. Hän on siis mun suurin idoli ja esikuva. Laulettiin Marian kanssa Vapaus käteen jää, ja Ellikin kuuli sen. En olisi ikinä uskonut että ilta saisi tällaisen käänteen, onneksi päätin lähteä ulos enkä jäänyt kotiin katsomaan Netflixiä, mikä oli alunperin tarkoitus. 

Kun lähdettiin Ihkusta käytiin vielä mäkkärissä syömässä nugetit ja sen jälkeen pyöräiltiin kotiin. Maria asuu samassa kerrostalossa kun mä, joten meillä oli sama matka. En tule koskaan unohtamaan tätä iltaa! 


<3:llä Elmiira

6 kommenttia:

 1. Ai ihana! Varmasti aika mahti kokemus :)

  VastaaPoista
 2. Vautsi mikä kokemus! Haloo Helsinki on kyllä ihan ykkösbändi täälläkin ja tulevana viikonloppuna pääseekin fiilistelemään pitkästä aikaa ihan livenä :-)

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä unohtumaton kokemus! Haloo Helsinki on ihan paras :)

   Poista
 3. Oi että, vähänkö mahtava kokemus! Elli vaikuttaa ihanalta ihmiseltä :)

  https://more-than-we.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit kommentoimassa! Otan mielelläni vastaan parannusehdotuksia, mutta asiattomat kommentit heitän surutta jonnekkin bittiavaruuteen, josta en niitä takaisin kaipaa :)