maanantai 10. heinäkuuta 2017

Syntymäjuhla

Eilen oli mun 21v synttärit. Heräsin siihen kun äiti ja Alika toi mulle aamiaisen vuoteeseen laulaen onnittelulaulua. Olin siis tullut edellisenä päivänä porukoille. Sitten alettiinkin suunnitella juhlia. Paistoin pellillisen pasteijoita ja kakut otettiin pakkasesta sulamaan. 

Itse juhlat pidettiin iskän työpaikan mökillä Villa Toivossa, joka sijaitsee Hietasaaressa. Olin kutsunut vain läheisimmät sukulaiset eli Mirja-mummon, Aino-mummon, Kauno-Papan, sekä enoni Villen ja hänen kumppaninsa Marin. 

Herkkuja riitti ja tunnelma oli ihanan rento. Mummo muisteli mun syntymää, kuinka äiti ja iskä olivat heidän luona yötä ja lähtivät sitten aamuyöstä synnärille mua hakemaan. Sain lahjaksi yhteensä 550 euroa, ja olen superkiitollinen! 

Illalla tulin vielä yhdeksi yöksi porukoille. Katseltiin leffaa ja syötiin juhlista ylijääneitä herkkuja. Ei tämä 21 vuoden ikä tunnu ollenkaan hassummalta, kannatti syntyä! 


<3:llä Elmiira 

16 kommenttia:

 1. ++ hyvää synttärii!!

  https://jasukuvaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Onnitteluni! Näitä kuvia katsellessa tuli kyllä nälkä :D

  http://elllamaija.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Onpas kivan oloiset synttärit! :) Noi mansikat näyttää niin hyviltä! <3

  http://taruanuelina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa hauskalta ja oi kuin ihanii ruokii (voin aina kuvista nauttia, vaikken samankaltaista syödä voisikaan)! Ja niin, onnea synttärien johdosta!

  VastaaPoista
 5. Oi myöhäiset onnittelut täältä! :-)

  VastaaPoista
 6. Jälkikäteiset onnittelut täältä, ja ihana tuo sinun mekko! :)

  http://more-than-we.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Paljon paljon onnea sulle! Kiva jos synttäripäivä oli mieluisa :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit kommentoimassa! Otan mielelläni vastaan parannusehdotuksia, mutta asiattomat kommentit heitän surutta jonnekkin bittiavaruuteen, josta en niitä takaisin kaipaa :)