torstai 1. kesäkuuta 2017

Kiitos maailma, kiitos elämä

Tahdon elää, kuin kuolisin huomenna. Tanssia varjoja vasten. Tahdon nauraa, itkeä, laulaa. Tahdon olla ja hengittää. Olla osa tätä systeemiä, joka meitä pyörittää. Ei elämä ole täydellistä ja joskus paskaa tulee niskaan. Silti hymy huulilla tartun kaikkeen uuteen. En menneeseen voi palata, en katsoo tulevaisuuteen. Siksi elän tässä hetkessä, pienessä, ohikiitävässä. Tahdon kiittää ystäviä, te teette musta ehjän. Tahdon kiittää perhettä, te ette koskaan petä. Haluan nauttia täysin rinnoin tästä kesästä. Uida järvessä alasti, iltapäivään herätä. Syödä mansikoita mattolaiturilla, ihailla auringonlaskua kattoterassilla. Viilettää longboardilla pitkin katuja. Tänä kesänä mitään mä en aio katua. 

Ihanaa kesää jokaiselle!


<3:llä Elmiira 

12 kommenttia:

 1. Oikein mukavaa kesää, toivottavasti saat toteutettua suunitelmat ja elettyä hetkessä! :)

  http://finnlandsnorsk.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Mukavaa ja lämmintä kesää! ♥

  http://jasukuvaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti kesästäsi tulee mahtava ja saat kokea paljon ihania asioita❤
  Pakko mainita että upea kuva!
  http://paremmassavalossa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Todella kiva postaus :) Hyvää kesää sinullekin!

  http://misslittlemarie.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Jos kuvittelit, että tekstisi pakahduttaisi lukijoiden sydämet henkevyydellään, erehdyit aika pahasti: herkintäkin mimoosankukkaa lähinnä huvittaa säväytysyrityksesi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle on ihan sama mitä muut mun tekstistä ajattelee, kirjoitan lähinnä omaksi ilokseni, harmi jos et tykännyt mutta kaikesta ei voi tykätä.

   Poista
 6. Mä ainakin tykkäsin tosta sun tekstistä! Ja hyvää kesää sulle :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit kommentoimassa! Otan mielelläni vastaan parannusehdotuksia, mutta asiattomat kommentit heitän surutta jonnekkin bittiavaruuteen, josta en niitä takaisin kaipaa :)