lauantai 20. toukokuuta 2017

Kevät tukka!

Tänään pyöräilin aamupäivästä keskustaan kampaajalle. Mulla oli selkeä visio, halusin kesäksi lyhyet hiukset. Silti hirvitti kun istuin kampaajantuoliin. Parin tunnin jälkeen olin kuitenkin tosi tyytyväinen lopputulokseen. Haalistunut hiusväri on taas kunnolla punainen ja pituutta lähti ainakin 10 senttiä. 

Kampaajan jälkeen kävin pikaisesti mäkissä syömässä ja suuntasin sitten Pohjankartanolle teatteritreeneihin. Meillä on tosiaan esitykset ensi viikolla. Jos joku Oululainen haluaa tulla katsomaan niin näytökset on 23.5-24.5 klo 19 Pohjankartanolla. Harjoituksista jäi tosi hyvä fiilis ja oli ihana pyöräillä kotiin kuulokkeet korvilla ilta-auringon paistaessa. 

Pian rakas pikkusiskoni Alika tulee luokseni yöksi. Ajattelimme viettää rennon tyttöjenillan saunoen ja nerflixiä katsellen. Ihanaa viikonloppua jokaiselle!

(pahoittelen kuvan huonoa laatua) 

<3:llä Elmiira

6 kommenttia:

 1. Ihana kesätukka! Munkin tekis mieli lyhentää hiuksia nyt kesäksi, mutta toisaalta oon kasvattanut niin pitkään mun hiuksia, että en taida uskaltaa luopua näistä :) Ainakaan vielä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mäkin mieti et uskallanko leikata kun olin kasvattanut hiuksia pitkään, mut lopulta ne on vaan hiuksia ja ne kasvaa takas, joten jos susta tuntuu siltä niin leikkaa ihmeessä! :)

   Poista
 2. Tulipa tosi hyvä ja raikas kesätukka! Kävin itseasiassa itsekin vastikään kampaajalla vähän lyhentämässä hiuksiani, koska kesällä lyhyempi kuontalo on vaan niin paljon kätsympi ja mukavampi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ja oikeassa olet, kesällä lyhyt tukka on paljon kätevämpi :)

   Poista
 3. Kevättukka, ei kevät tukka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mietinkin et kummin se kirjotetaan, mutta kevät tukka kuulosti jotenkin paremmalta :D

   Poista

Kiitos kun kävit kommentoimassa! Otan mielelläni vastaan parannusehdotuksia, mutta asiattomat kommentit heitän surutta jonnekkin bittiavaruuteen, josta en niitä takaisin kaipaa :)