tiistai 6. kesäkuuta 2017

Luova kaaos

Olin eilen ja tänään kaverini Tiian kanssa Luova Kaaos nimisellä valokuvauskurssilla. Kurssilla harjoiteltiin kännykkäkameralla kuvaamista ja kuvanmuokkausta. Ensimmäisenä päivänä oltiin Tukikohta nimisessä paikassa, jossa oli paljon graffiteja ja myös sellainen studion tapainen. Otettiin erilaisia kuvia ja opeteltiin käyttämään filttereitä ja muutenkin muokkaamaan kuvia. 

Toisena päivänä, eli tänään tavattiin Oulun kaupungin kirjastolla ja lähdettiin siitä ainolanpuistoon päin kuvaileen. Kaikki sai valita kuvillensa aiheen, mikä sai olla ihan mikä tahansa. Mun aiheena oli kevät Oulussa, kun taas esim Tiia kuvaili ihmisten kenkiä. Lopuksi valittiin 5-10 kuvaa, jotka muokattiin mieleiseksi ja esiteltiin muille. Tykkäsin tosi paljon kurssista ja ihana auringonpaiste kruunasi illan. 


<3:llä Elmiira

12 kommenttia:

 1. Tosi kivoja kuvia! Näistä välittyy oikein kiva ja kesäinen fiilis :-) Haluisin itekin kovasti jollekin valokuvauskurssille vähän parantamaan näitä vanhoja taitoja, ehkäpä joku päivä sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) tää kurssi oli kyllä hyödyllinen, ja mikä parasta - ilmainen :)

   Poista
 2. Hienoja kuvia kyllä! Mäkin haluun johki valokuvauskurssille!!

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia, joista tulee hyvä fiilis <3 Tuo kurssi kuulostaa todella kivalta :)

  VastaaPoista
 4. Kuulostipa kivalta tuo kurssi :)! Kuvat on ihania myös.

  VastaaPoista
 5. Hei, ihan vain pieni tyylivinkki: tuosta huulipunastasi sen verran, että ei ole kaikkein edustavinta käyttää kauhean räikeää huulimeikkiä, kun olet pulleaposkinen ja ohuthuulinen; se saa poskiesi pyöreyden korostumaan ja lisäksi saa sinut näyttämään siltä, kuin olisit juonut verta.
  Suosittelen sinua korostamaan huulien sijasta silmiä vaikka eyelinerillä ja opettelemaan sujuvan contour-meikin kasvoille, niin saisit kasvojesi parhaat puolet esille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos vinkistä, mutta aion kyllä käyttää huulipunaa jatkossakin :)

   Poista
 6. Vautsi, jotenkin ihanan pirtsakoita ja kauniita kuvia! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit kommentoimassa! Otan mielelläni vastaan parannusehdotuksia, mutta asiattomat kommentit heitän surutta jonnekkin bittiavaruuteen, josta en niitä takaisin kaipaa :)