maanantai 26. kesäkuuta 2017

Keskellä Suomen suvea

Mun juhannus sujui rauhallisissa merkeissä mökillä perheen, Alikan kaverin ja isovanhempieni kanssa. Oli ihana päästä rentoutumaan keskelle Suomen suvea. Käytiin soutelemassa järvellä. Lämmitettiin puusauna ja mä kävin naku-uinnilla. Grillattiin aivan ihania ruokia, tanssittiin hula-hulaa, katsottiin hihna24/7 lähetystä miettien voiko typerämpää ohjelmaa olla ja nautittiin toistemme seurasta. Tälläkertaa en kokeillut mitään juhannustaikoja, koska viimeksi kun laitoin juhannuksena 7 kukkaa tyynyn alle näin tulevan kumppanin sijaan unta virtahevosta :D 

Seuraavana päivänä käytiin vielä vähän soutelemassa, syötiin maittava lounas ja lähdettiin sitten ajamaan Oulua kohti. Matka meni nopeasti ja pysähdyttiin välillä ostamassa jäätelöt. Mä jäin vielä porukoille ja keksittiin Alikan ja äitin kanssa että lähdetään saunalautalle uimaan. Ei muuta kuin kylpytakit uikkareitten päälle, autoon ja menoksi! Naurettiin matkalla sille miten tyhmiltä mahdettiin näyttää. Päästiin saunalautalle ja lämmittäjä totes että ollaan pukeuduttu ihan asianmukaisesti. Lautalla oli ihanan pehmeät löylyt ja käytiin uimassakin peräti kolme kertaa. Vesi tosin oli hyytävän kylmää. 

Kun lähdettiin saunalautalta päätettiin hakea vähän iltapalaa mäkkärin autokaistalta. Kävi kuitenkin niin että kassahenkilö sekoitti meidän tilaukset takana olevan auton kanssa ja äiti joutui kylpytakissa nousemaan autosta ja menemään selvittämään asiaa. Mun ja Alikan naurulle ei meinannut tulla loppua, mitähän se kassahenkilökin ajatteli. Lopulta saatiin ruokamme ja mentiin tyytyväisenä kotiin syömään. 

Seuraava päivä sujui laiskoissa merkeissä. Heräsin vasta yhden aikaan iltapäivällä, enkä saanut koko päivänä oikein mitään aikaiseksi. Illalla päätettiin kuitenkin käydä vuokraamassa leffa. Valittiin elokuva Tyttö nimeltä Varpu ja se osoittautui tosi hyväksi ja kiinnostavaksi. 

Tänään ennen kuin äiti heitti mut kotiin käytiin kahdestaan Nallikarissa. Syötiin jäätelöt ja käytiin majakalla. Oli ihana auringonpaiste, mutta tuuli hieman viilensi. Sellainen oli minun juhannukseni, pitäkää kiva viikko! 


<3:llä Elmiira 

24 kommenttia:

  1. Kuulostaapa kivalta :) Sun juhannukseen on kyllä mahtunut paljon. Oma jussi meni vähän miten meni, mutta onneksi ensi vuonna voi yrittää uudestaan!

    VastaaPoista
  2. Ihan hyvä postaus ja paljon on keretty tekemään! Ite oon kassalla töissä ollu 4 vuotta aikanaan ja vielä enemmän tai vähemmän, olisin palkasta voinut katsoa :D

    www.finnlandsnorsk.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. paljon kerettiin kyllä tekemään :D Mä taas en oo ollut vielä missään kesätöissä elämäni aikana :)

      Poista
  3. Juhannuksesi kuulostaa niin kivalta <3

    VastaaPoista
  4. Itsekin olin mökillä, ja ihania kuvia♥

    https://jasukuvaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Mökkeily <3 oon nyt niin paljo lukenu netistä kuinka aina mäkkärillä mokataan jollain tapaa, joten ei ollu uutta.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mökkeily on parasta! ja eipä taideta toista kertaa tuolle autokaistalle mennä :D

      Poista
  6. Ihania kuvia<3 Toi ruokakuva, nam!

    Liityin muuten sun blogin lukijaks, ihana blogi<3

    https://hetkessamukana.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Tosi kiva ulkoasu tekstillä. Ei liian sekava. Kivoja kuvia. Ja muutenkin kiva blogi.

    VastaaPoista
  8. Tosi kivalta ja rentouttavalta kuulosti teidän juhannus! Itsellä se meni töissä ja mökillä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kivaa meillä olinkin :) hienoa että joku jaksaa työskennellä kun muut vain bilettää :)

      Poista
  9. Kivoja kuvia ja kivalta kuulosti juhannuksesi! Mä jotenkin missasin ton hihna24/7-jutun, sääli. Hahaa, mä tein tänä vuonna juhannustaian ja päädyin näkemään unta koulusta, joten päättelepä nyt sieltä kymmenien kundien joukosta se oikea...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et kyllä missannut mitään tuon hihna 24/7 suhteen :D

      Poista
  10. Kuulostaapa ihanalta! Ja kauniita kuvia<3

    http://www.harrietgripenberg.com/

    VastaaPoista
  11. Kuulostipa mukavalta ja hienoja kuvia! :)

    Http://mmarmoritaivas.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit kommentoimassa! Otan mielelläni vastaan parannusehdotuksia, mutta asiattomat kommentit heitän surutta jonnekkin bittiavaruuteen, josta en niitä takaisin kaipaa :)