sunnuntai 14. toukokuuta 2017

Äideistä parhaimman sain

Nyt äitienpäivän kunniaksi ajattelin kertoa teille äidistäni, Iiriksestä. Voin rehellisesti sanoa, että mulla on maailman paras äiti. Äiti on aina ollut mun tukena jokaisessa vastoinkäymisessä ja tsempannut mua kaikessa mihin oon ryhtynyt. Muistan ikuisesti äidin sanat kun muutin pois lapsuudenkodistani: "Muista, että voit aina tulla takaisin kotiin".

Äidin kanssa on ihana käydä syvällisiä keskusteluita. Saatetaan istua puoli tuntia saunassa jutellen kaikesta. Pystynkin puhumaan äidille ihan mistä vain, sillä tiedän ettei hän tuomitse. Mä saan olla onnellinen, kun mulla on niin läheinen suhde äitiini. Käydään usein ulkona syömässä, elokuvissa, tai shoppailemassa. Oikeestaan äiti on mulle tavallaan kaveri, jonka kanssa on kiva hengata ja juoruilla. 

Äiti on mulle  roolimalli ja esikuva, elämäni tärkein ihminen. Kiitos, että olet jaksanut kiukutteluitani ja teiniangstiani, typerimpiä hölmöilyjäni ja itkupotkuraivareitani. Rakastan sinua, äiti<3


<3:llä Elmiira

6 kommenttia:

 1. Ihana teksti ♥ Mäkin oon siinä suhteessa tosi onnekas, että mulla on kans tosi läheisest välit äidin kanssa. On oikeesti parasta, että äitille pystyy kertomaan ihan kaiken, jopa sellasia asioita mitä ei pysty sanomaan edes parhaille ystävilleen ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihanaa että sullakin on noin ihana äiti :)

   Poista
 2. Kaunis teksti! <3 Ihanaa, että oot saanut noin rakastavan äidin!

  VastaaPoista
 3. Kauniisti sanottu sinun äidistä!! :)

  aveclotta.blogspot.fi

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit kommentoimassa! Otan mielelläni vastaan parannusehdotuksia, mutta asiattomat kommentit heitän surutta jonnekkin bittiavaruuteen, josta en niitä takaisin kaipaa :)