lauantai 29. marraskuuta 2014

Vanhanajan joulu

Tänään käytiin osastoporukalla Vanhanajan joulu -nimisessä tapahtumassa. Se oli sellainen ulkoilmatapahtuma, missä myytiin käsitöitä, koruja, karkkeja ja ruokaa sun muuta. Mä löysin itselleni ihanat raitaiset villasukat ja olihan se pakko ostaa metrilakuja, kun niitä niin harvoin saa! Tuli ihanan jouluinen fiilis kun joululaulut raikas, myyjillä oli tonttuasut ja ne toivotti ostaessa hyvää joulua. Siellä oli myös lampaita ja yhden lampaan nimi oli Elviira, ei ihan mun kaima, mutta melkein. 

Tapahtumasta suunnattiin Zeppeliiniin, mistä mulla oli tarkoitus löytää itselleni mekko ja kengät parin kaverin lakkiaisiin. Sopiva, punainen pitsimekko löytyikin jo ekasta kaupasta, tosin myyjän avustuksella. Kenkiä jouduin etsimään vähän pidempään, koska kaikissa juhlakengissä tuntui oleva jäätävä korko, enkä mä osaa sellasilla kävellä! Lopulta löysin matalapohjaiset mustat juhlakengät. Loppuajan chillailin kahvilassa. Oli ihana päästä taas ihmisten ilmoille, koska oon ollu nyt muutaman päivän kuumeessa. 

Loppuun laitan vielä muutaman kuvan, pahoittelen niiden huonoa laatua, koska ne on otettu kännykällä...


<3:llä Elmiira

8 kommenttia:

 1. On muuten superhieno kuva tuossa oikealla!
  Blogin ulkoasu olisi paljon miellyttävämpi omaan silmään, jos käyttäisi muutamaa helppoa css- koodia... c:

  http://tavoitteena-mahdottomuus.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) mulle ne helpotkin css-koodit on hepreaa, joten joudut tyytymään tähän ulkoasuun, ainakin toistaiseksi :)

   Poista
 2. oi tuo oikealla sivupalkissa oleva kuva on niin upea! sulla on ihanan oloinen blogi:)

  http://oonaaino.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Millä osastolla oot? Joudun itekki lähiaikoina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon Lakeuden avohoitoyksikössä. Tää on sellanen ns kuntoutuspaikka ja paljon vapaampi kuin useimmat osastot. Voimia sulle!

   Poista
 4. Kiva on banneri, istuu blogin muuhun tunnelmaan :) Sopivan selkeä, ei liian täyteen tungettu, mut persoona tulee esille. Etenkin keskimmäisen kuvan fiiliksestä tykkään! ..hehe, demistä löysin tieni kommentoimaan :P

  fiiaelina.blogspot.fi

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit kommentoimassa! Otan mielelläni vastaan parannusehdotuksia, mutta asiattomat kommentit heitän surutta jonnekkin bittiavaruuteen, josta en niitä takaisin kaipaa :)