sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Antaa kaikkien kukkien kukkia

Vaikka itse olenkin täysin hetero, en voi käsittää miksi homot ja lesbot eivät saa mennä naimisiin. Haloo, nyt eletään vuotta 2014! Mä en ymmärrä mikä siinä on "väärin", että kaksi samaa sukupuolta olevaa ihmistä rakastaa toisiaan. Monissa maissa tasa-arvoinen avioliittolaki on jo hyväksytty, joten siinä mielessä hävettää olla suomalainen. 

"Avioliitto on pyhä, miehen ja naisen välinen liitto" 
-Sanoo kuka? Mun mielestä se voi olla aivan yhtä pyhä, vaikka namisiin menisikin kaksi saman sukupuolen edustajaa. Mun mielestä tää on aika helvetin vanhanaikainen argumentti. 

"Raamatussa kielletään se!"
-Raamattu on kirja, joka on kirjoitettu joskus vuonna nakki ja pottu. Vaikka kuinka olisi uskovainen, niin ei mun mielestä Raamattua tulisi ottaa niin kirjaimellisesti. Sittenhän pitäisi hyväksyä kivittäminen sun muut hirveydet mitä tuo kirja pitää sisällään. 

"Homous on sairaus"
-Mä en tiennytkään, että nykyään on sairasta rakastaa toista ihmistä, jos se sattuu oleen samaa sukupuolta. Mun mielestä tää argumentti on oikeestaan jopa rasistinen. 

Toivon, että tää postaus herättää ajatuksia. Tässä oli mun mielipiteeni tasa-arvoisesta avioliittolaista ja homoseksuaalisuudesta yleensäkin. Annetaan kaikkien kukkien kukkia!


<3:llä Elmiira

17 kommenttia:

 1. Hieno ja ajattelemaan laittava postaus, kirjoitat puhuttelevalla tavalla. :) Hieman kummastuttaa tämä ajattelu, että Raamattu on ainoa ja oikea, ehdoton totuus jonka vuoksi tämä 'synti' tulee kieltää. Itse ajattelen niin, että kirkkoa ei välttämättä tarvitse pakottaa vihkimään homopareja, mutta miksei maistraatti voisi?

  http://shiftingthegear.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Loistava postaus, ja tärkeä sellanen! Oon niin sun kans samaa mieltä, melkein joka kohdassa :-) Voi kun perjantaina eduskunta tekis kerrankin jonkun järkevän päätöksen ja saatais asia etenemään... Kiva blogi sulla!

  http://o-something.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Tosi hyvä postaus! Ihana teksti ja oot niin oikeassa :-)

  luna--still--loving.blogspot.be

  VastaaPoista
 4. Oon samaa mieltä sun kanssa. Sulla on hyviä mielipiteitä ja perusteluja näihin asioihin. Ja sun blogin ulkoasuki on kiva!

  VastaaPoista
 5. Olen itekkin meinannut tehä tästä postauksen, mutta mun ei tarvi kun ajatella ihmisten tyhmyyttä tässä asiassa niin kiehahdan heti. Suurin syy miks homoavioliittoja vastustetaan on ilmeisesti se ettei papit halua vihkiä niitä. Uskon kuitenkin vakaasti ettei yhdellekkään homolle on sielun henkireikä päästä KIRKOSSA naimisiin vaan avioliittoon ylipäätään. Toinen mikä varmasti vaikuttaa on se adoptiooikeus minkä vastustaminen myös yhtä idioottimaista kuin kieltää yh-vanhemmilta lapset. "Lapsella on oikeus isään ja äitiin " voi herran jee lastenkodin kasvateilla ei ole kumpaakaan ja ihan mallikansalaisia niistä yleensä tulee. "Homojen lasta voidaan alkaa kiusaamaan" - no ööö, opeta se kersas niin ettei ketään kiusata. Taas mua ärsyttää niin että voisin vetää kuonoon näitä typeriä ihmisiä. Ihan kuin se olisi heiltä pois vaikka joku menisi naimisiin sohvan kanssa.

  Eli huippu postaus ! Oon sun kanssa samaa mieltä ja teen tästä varmaan postauksen vielä kun opin jäsentelemään ajatukseni järkevästi niin ettei homofoobikot vedä koko hernepeltoa klyyvariinsa :D - tosin ihan sama vaikka vetäisivät - ovat ansainneet sen :D

  http://ohleopardd.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon nii samaa mieltä tosta adoptiojutusta, ihan naurettavaa toimintaa, nyt ei eletä enää keskiajalla!

   Poista
 6. JA TOI "homous on sairaus" - ei ole ja sitä paitsi mistä lähtien sairaat eivät ole saaneet mennä naimisiin ? meneehän syöpää sairastavatkin ja voihan se morsiakin olla hirveessä flunssassa hääpäivänä ja kyllä se naimisiin pääsee -.-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep, musta on ennemminkin sairasta väittää noin... oon täysin samaa mieltä sun kans!

   Poista
 7. Tekstisi on niin totta! En tajua miksi kaksi ihmistä ei saisi rakastaa toisiaan ja olla yhdessä, sukupuolesta välittämättä..:o Ja ihana banneri sulla :-3


  forangelseyes.blogspot.fi

  VastaaPoista
 8. Hyvä postaus! Blogin ulkoasu on kiva :)

  http://laura-pauliina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 9. Olen ihan samaa mieltä vaikka itsekin hetero olen, niin en ymmärrä miksi tuosta on tehty niin valtava numero!? Kaikki me olemme tasavertaisia ja se, että on syntynyt rakastamaan samaa sukupuolta ei ole kenenkään vika, eikä mun mielestä mitenkään huono asia. Ärsyttävää tuo raamattuun vetoaminen! Kiva kun blogeissa on välillä myös näitä mielipidejuttuja, varsinkin ajankohtaisista aiheista :)

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, ihan sairasta tuohua valtiolta! Kiitos, näitä mielipidekirjoituksia tulette näkemään mun blogissa jatkossakin :)

   Poista

Kiitos kun kävit kommentoimassa! Otan mielelläni vastaan parannusehdotuksia, mutta asiattomat kommentit heitän surutta jonnekkin bittiavaruuteen, josta en niitä takaisin kaipaa :)