perjantai 9. toukokuuta 2014

Mitä tekee Elmiira klo 8.00 vapaapäivänä - No lähtee tietysti skeittaamaan!


Tänään sain nauttia vapaapäivästä kiitos opettajien säästövapaan! Heräsin jo viideltä aamuyöstä kun aurinko paistoi sälekaihtimien välistä ja kuuntelin musiikkia seitsemään asti. Sitten söin pikaisen aamupalan ja puoli kahdeksan aikaan jo viiletin Brunolla katuja. Päätin mennä Hovisuon parkeille skeittaamaan ja kävin matkalla ostamassa Salesta repun täyteen eväitä! Olin aluksi ainut ihminen koko paikassa ja se jos mikä oli ihanaa! Sai vaan cruisailla rauhassa ilman pelkoo että joku törmää suhun! Opettelin uusia temppuja ja uskaltauduin kokeilemaan hyppäämistäkin - tosin aika kehnoin tuloksin :D En kuitenkaan kaatunut kertaakaan, mistä olen ylpeä! 

Välillä juttelin puhelimessa kavereille ja Tuomakselle, välillä kuuntelin musiikkia ja luin kirjaa, välillä mussutin eväitä ja välillä skeittasin kuin kylähullu! Oli ihanan rentoa viettää näin vapaapäivää! Jossain vaiheessa sinne tuli porukkaa enemmänkin ja yksi poika kaatui todella pahannäköisesti. Menin tietenkin kysymään kävikö pahasti, mutta hän vakuutteli pärjäävänsä. Kun kello oli aikalailla kymmenen tunsin pisaran otsallani ja sitten mulla tuli kiire lähtee, että ehtisin kotiin ennen kunnon sadetta. Tulinkin takaisin kotiin sellaista vauhtia, että hiki kyllä virtas! Olin aivan puolikuollut kun pääsin kotiin. Nyt muokkailin teille videokoosteen mun cruisailuista. Naurakaa tai vajotkaa myötähäpeään, kommenttia saa toki laittaa! :) 


13 kommenttia:

  1. Löysin blogis jälleen demi.fi:stä :D
    Ulkoasusta sen verran, siitä voisi tulla paaljon mielenkiintoisempi, jos taustakuva olisi monivärinen. Paljon plussaa tulee tietenkin koodeista, niitä ei ole vaikea käyttää kunhan oppii perustan (:
    Mutta kivoja kuvia postauksessa! (:
    http://tavoitteena-mahdottomuus.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos palautteesta! Tosiaan oon aika onneton muokkaamaan ulkoasua, joten siksi valmistausta :) Käyn kattoon sun blogin!

      Poista
  2. Olipas hauska video :DD Kyllä se hyppääminen siitä vielä lähtee! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha joo vielä oli hyppääminen vähän hakusessa, mut enköhän mä kesän aikana opi! Tää oli eka kerta kun kokeilin mitää temppuja :)

      Poista
  3. ihana banneri ja niin ihania postauksia täällä(:

    http://oonaaino.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Mahtava video :D itekki oon ostanu warpin longboardin/cruiserin/minkälie nyt vielä pitäs opetella menee sillä :D

    meansoftoescape.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos:) ei se ees oo vaikeeta ku alkaa opetteleen!

      Poista
  5. Niin ihana banneri, semmonen eläväinen ja pirtee :-) Toi eka kuva on varsinkin ihan mahtava! :D Ja hei pakko vielä mainita viime postauksesta, se oli tosi kivasti ja mielenkiintosesti kirjotettu ja ois kiva välillä useamminkin kuulla sun kirjoittavan vähän jotain syvällisempää!

    http://mari-janita.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon:) varmasti tuuttekin näkemään täällä syvällisempää settiä usein:)

      Poista
  6. ihana banneri ja ihana toi sun takki:-)!

    http://reflectionofme-jaana.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Näyttää ihan mun eväiltä noi. Ostin just tänään mustikka-Skyrin ja söin sen vesisateessa. :D Tuo Gefilus-mehu puolestaan on mun lempparia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, joo se on tosi hyvää, en ollut ikinä aikaisemmin maistanut :)

      Poista

Kiitos kun kävit kommentoimassa! Otan mielelläni vastaan parannusehdotuksia, mutta asiattomat kommentit heitän surutta jonnekkin bittiavaruuteen, josta en niitä takaisin kaipaa :)