lauantai 10. toukokuuta 2014

Todellinen rakkaus kestää riidat, välimatkat, mustasukkaisuuden ja sairauden - todellinen rakkaus on ikuista

Rakkaus on niinkuin neulan etsiminen heinäsuovasta. Alkuun tehtävä tuntuu mahdottomalta, mutta kun lopulta kimalle osuu silmään, et halua päästää neulaa käsistäsi. Kuitenkin, jos pudotat neulan, sinun täytyy aloittaa etsiminen alusta. Tietenkin se on helpompaa, kun tietää mistä etsiä, mutta silti se syö aikaa ja kärsivällisyyttä. Jos siis löydät neulan, pidä sitä kuin kukkaa kämmenellä, äläkä päästä sitä katoamaan.


Mä uskon todelliseen rakkauteen, prinsessasatuihin ja onnellisiin loppuihin. Oon saanut todistaa tällaista onnellista pitkää liittoa oman mummoni ja pappani kohdalla. He tapasivat ollessaan 17 vuotiaita ja nyt, yli viidenkymmenen vuoden jälkeen he ovat yhä naimisissa. Molempien ikä lähentelee jo kahdeksaakymppiä ja varsinkin papalla on vakava sairaus, mutta silti he pysyvät yhdessä. Heidän ansioista olen jaksanut uskoo, että ehkä se onnellinen loppu koittaa mullekkin. Uskon myös, että rakkaus kyllä kantaa, jos on valmis tekemään töitä sen eteen. Mikään ei tule ilmaiseksi. Toista pitää kunnioittaa myös riitojen ja huonojen hetkien aikana. Jokaista pahaa sanaa vasten pitäisi sanoa ainakin kaksi kaunista sanaa. Miksi tuhlata elämä riitelyyn ja väkivaltaan, kun voi sen sijasta saada jotain kaunista ja ainutlaatuista? 


<3:llä Elmiira

12 kommenttia:

 1. Awww <3 Tää oli ihan tosi herkkis ja täytyy sanoa, että uskon itse juuri samanlaiseen prinsessarakkauteen kuin sinä! Juurikin kiitos mummon ja ukkini sekä vanhempieni <3

  ❤: Lotta / My Happybubble

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kiva kuulla että sunkin perheessä rakkaus on kestänyt :)

   Poista
 2. Jes! Itsekin uskon tosirakkauteen ja siihen, että kun löytää sen oikean ja on valmis tekemään töitä suhteen eteen, se kestää ikuisesti :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, sen oikeen löytäminen on vaikeeta, mut sit kun sen löytää, siitä haluu pitää kiinni :)

   Poista
 3. Voi tää sun blogis on ihana ja tää postaus varsinkin! Oon täs puol tuntia yrittänyt kovasti liittyä lukijaksi, mutta bloggeri on taas sitä vastaan, kokeilen myöhemmin sitten..sait lukijan :)
  Löysin tän sun blogisi siitä demin keskustelusta, johon kommentoin liittyneeni, että älä ihmettele, jos sitä lukijaa ei vielä näy... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon kultaisista sanoista! :) Ei mitään kiirettä liittymisen kanssa :D Kyllä mä ihan yhtälailla huomioin anonyymitkin lukijat :)

   Poista
 4. Sulla on aivan mahtava blogi ! Niin ihanaa tekstiäki :3

  <3: http://vippisworld.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. lisää tanssivideoita, niitä ei ole tullut pitkään aikaan:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt voisin jopa uskaltaa laittaa, koska oon kehittynyt paljon talven aikana ja kroppakin alkaa olla siinä kunnossa, että kameran eteen uskaltaa astua. Ihanaa kuulla että sentään kaikki ei pidä mun tanssitaitoja totaalisen surkeina :D

   Poista

Kiitos kun kävit kommentoimassa! Otan mielelläni vastaan parannusehdotuksia, mutta asiattomat kommentit heitän surutta jonnekkin bittiavaruuteen, josta en niitä takaisin kaipaa :)