tiistai 6. toukokuuta 2014

"Joku päivä sä tulokset näät, ja muistat miten joskus peilikuvas sai sut itkemään"

Tälläkertaa vähän erilaisempaa postausta, liittyen treenaamiseen, syömiseen ja elämäntapoihin. Havahduin hiljattain siihen tosiasiaan, että olen laihtunut viidessä kuukaudessa 8 kiloo. Tajusin asian kun katsoin vanhaa kuvaa jossa poseerasin tiukassa salitopissa. Läskit pullotti inhottavasti ja muistan, kuinka painoin tuolloin vähintään sen 76 kiloa. Elämäntavat oli ihan päin helvettiä joululoman jäljiltä, jolloin olin käytännössä elänyt pikaruoalla. 

Oli pakko käydä vaa'alla tarkistamassa, että olenko tosiaan laihtunut, vai onko kuva ainoastaan epäimarteleva. Kun puntari näytti 68 kiloo meinasin pyörtyy onnesta! Oon taas normaalipainossa ja tunnenkin itseni paljon energisemmäksi! Ihan mielenkiinnosta otin uuden kuvan sama toppi päällä, ja ainakin mun mielestä ero on huomattava. Mitä mieltä te olette?

Miten tähän tulokseen pääsin? 
Elämäntapojen muutos on avainsanani. Ennen ruokavalioni koostui 80% pikaruuasta ja herkuista. Kun jätin hampparit ja karkit vähemmälle kiloja alkoi karista. Liityin myös Satsiin, jossa käyn ainakin kerran viikossa kuntosalilla, sekä sillointällöin ryhmäliikuntatunneilla. Pyöräilen lähes jokapaikkaan ja lenkkeilen fiiliksen mukaan. 

Haluun sanoo jokaiselle ylipainon kanssa kamppailevalle: Jos mä pystyin tähän, niin pystytte tekin! Se ei loppujenlopuksi vaadi edes paljoa, vähän itsekuria ja tahdonvoimaa niin hyvä tulee! Nyt kun olen normaalipainossa en koe enää tarvetta laihduttaa, mutta aijon jatkaa terveellisellä linjalla, jotta pysyisin nykyisessä painossani. En enää koskaan halua palata siihen hylkeeseen, joka joskus olin! 

<3:llä Elmiira

11 kommenttia:

 1. Oi vitsit onnea! Toi on tosi inspiroivaa :D

  VastaaPoista
 2. Oi vähän kiva, eron huomaa kyllä :) inspiroiva postaus todellakin! Onnea! Ja ihana muutes toi sun uus banneri :)

  VastaaPoista
 3. Ihan mahtavaa! Tämä postaus innosti aloittamaan elämän muutoksen. KIITOS :)

  http://nukkanurkka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. oho mikä ero!! oot kyllä tehnyt hyvää työtä, vau! pystyisimpä itsekin jättämään ne herkut, tänään tuli taas syötyä ihan tarpeeksi... banneri toimisi musta paremmin pelkällä tolla alimmaisella kuvalla! :)

  http://foreverbyjenni.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tiedän että aloittaminen on vaikeinta, mutta sitten kun siihen rytmiin tottuu se on yllättävän helppoa. Mä taas tykkään bannerista näin, koska ilman ylempiä kuvia se ei olisi ollenkaan persoonallinen ja mun näköinen :)

   Poista
 5. Vautsi mikä muutos ! Mua niin inspiroi ihmiset jotka oikeesti pystyy tuohon, saat kyllä olla ylpeä itestäs!:)

  http://just-fucking-go-for-it-karo.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Tosi mahtava muuutos :) Oot tosi kaunis :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit kommentoimassa! Otan mielelläni vastaan parannusehdotuksia, mutta asiattomat kommentit heitän surutta jonnekkin bittiavaruuteen, josta en niitä takaisin kaipaa :)