maanantai 3. helmikuuta 2014

Hey I heard you are a wild one


Tänään saan nauttia vapaapäivästä, sillä mulla ei ollut koetta. Aamulla treenailin olkkarissa ja innostuin kuvaamaan teille uuden tanssivideon. Musta tää onnistui paremmin, kuin se aikaisempi, vaikkei tässäkään mitään tiettyä koreokrafiaa ole, eli ihan freestylenä vedin. Mitä mieltä olette?

Päivällä lähdin käymään kaupungissa asioilla, sillä mun piti hommata uusi kirjastokortti. Oon elänyt nyt muutaman vuoden ilman kirjastokorttia, koska oon onnistunut hukkaamaan sen vanhan. Nyt kuitenkin iski sellanen fiilis, että vois alkaa lukemaan taas kirjoja, joten kortti tulee tarpeeseen. Kirjastosta suuntasin Fit Wokkiin syömään, ja sain taas nauttia aivan mahtavasta annoksesta! Suosittelen lämpimästi tuota paikkaa! Kun olin syönyt kävin Class Ohlsonilla ostamassa uuden mp3 soittimen, koska mun iPodi sanoi sopimuksen irti, eikä toimi enää. Mä en ymmärrä miten onnistun aina kusemaan tekniikan kanssa! Lopuksi kävin vielä Coffee Housessa kahvilla ja samalla datailin tabletillani. Nyt tulin bussilla kotiin ja illan suunnitelmat on vielä ihan auki. Saatan mennä illalla jollekkin ryhmäliikuntatunnille, koska nyt on sellanen fiilis että jaksais urheilla. Miten teidän viikko on lähtenyt käyntiin?


<3:llä Elmiira

23 kommenttia:

  1. siis kauanko oot harrastanut tanssia?:)

    VastaaPoista
  2. Ihanan talvisia kuvia, sulla on muuten kauniit silmät! :)

    VastaaPoista
  3. ihana juoma omnom! Ja ohhoh kyllä tanssit muuten hyvin, tosi siistin näkösiä varsinkin noi kaikki käsijutut, mulla ei riittäs hahmotuskyky tommosiin :D!
    Hei kun asut oulussa niin millanen kaupunki se on noin over all? Esim kulkeeko bussit hyvin, kuinka "vaarallinen" paikka iltasin/yöllä jne :D Haen ehkä opiskeleen nyt lukion jälkeen ouluun ja en oo oikeestaan kun kerran käyny siellä eli en tiedä kyseisestä kaupungista muuta, kun et se on pohjosessa :D osaatko yhtään sanoa, et onko siellä joku opiskelija "keskittymä" missä on paljon opiskelijakämppiä eism vähän niinkun turun yliopistokylä jne ja kuinkahan kaukana keskustasta tämmönen sijaitsee :D?

    http://chaasingthesun.blogspot.fi
    toivottavasti tykkäilet :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oulu on kaupunkina ihan mukava asua, eikä täällä kyllä kovin vaarallista ole, ainakaan mun asuinalueella. Kaukovainio ja toppila on vähän levottomampaa aluetta. Bussit kulkee yleensä ajallaan, eikä niiden kanssa oo ollut mitään ongelmia koskaan. Noista opiskelijakämpistä en tiedä, kun itse kotona vielä asustelen.

      Poista
  4. huomasin täällä tän kommentin ja päätin vastata! oon asunu oulus koko ikäni ja mä kyllä tykkäänkin asua täällä! Bussit kulkee ihan hyvin, tulee ihan ajallaan yleensä ja näin, mitä nyt sillointällöin kiroan bussit alimpaan helvettiin ku ois kiire jonnekki ja onkin myöhäs tai sit ei kule just sinne paikkaan bussii minne oisin menos. vaarallista täällä ei mielestäni oo, just kaukovainio,toppila,rajakylä ne ehkä levottomimmat mut kaukovainiolla asuu kaveri jolla usein käyn ja kyl siellä voi illallaki kulkee! et varmaa viikonloppuisin on siellä ostarilla vaan enemmän näit juoppoja yms :D hmm opiskelija-kämpistä en kyl osaa sanoo, ite asun oulun keskustan lähellä ja täällä asuu varmaan aika paljon opiskelijoita kun suht halpoja asuntojakin. Välivainio kyseessä! T.anonyymi:-)

    VastaaPoista
  5. Sulla on kauniit silmät ! :-)

    http://more-than-we.blogspot.com/

    VastaaPoista
  6. Ei... Älä hyppää tollee ympäri, jos et pääse täsmälleen 360 astetta, näyttää vaan tökeröltä ja tasapainottomalta. Myöskin suosittelen kuvaamaan paremmalla laadulla ja kauempaa, niin, että kokonaisuus näkyy selvästi.
    Käsijutut aivan mielettömän huikeet, todella hyvää koordinaatiokykyä!

    VastaaPoista
  7. Ihana toi video! :---) Tykkään muuten sun silmistä tosi paljon. :3

    http://mylifeandmystoryy.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  8. hyvälaatuset kuvat on plussaa kyl:) videot kivoi!!

    VastaaPoista
  9. Sulla on tosi nätit silmät! :-)

    VastaaPoista
  10. Joko sä oot eronnu siitä mamusta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lähinnä ikäeron ja kulttuurierojen takia ja koska mun vanhemmat ei hyväksyneet suhdetta.

      Poista
  11. oi ompa mukava löytää täältä blogimaailmasta muidenkin Oululaisten blogeja luettavaksi! <3 jään siis ehdottomasti seurailemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiva kuulla että tykkäät :) Tervetuloa lukijaksi :)

      Poista
  12. Tosi kiva blogi! Toi ruoka näyttää hyvältä :-)
    Http://www.about-Monica.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja juu toi oli tosi hyvää! Suosittelen kyllä Fitwokkia kaikille!

      Poista

Kiitos kun kävit kommentoimassa! Otan mielelläni vastaan parannusehdotuksia, mutta asiattomat kommentit heitän surutta jonnekkin bittiavaruuteen, josta en niitä takaisin kaipaa :)