sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Tää on hallussa

Tänään lähdin puolenpäivän aikaan salille ystäväni Margaretan kanssa. Juoksin 10 minuuttia, tein 40 vatsaa, 40 selkää, 50 steppiä, minuutin lankkua ja lisäks muita lihaskuntoharjoituksia. Aikaa salilla vierähti suunnilleen puolitoista tuntia ja sitten oli ihana rentoutua saunassa rankan treenin jälkeen. Salilta suuntasin kaupunkiin ja kävin subilla syömässä, koska mulla oli tässä vaiheessa jo järkyttävä nälkä. Sitten menin kirjastoon odottelemaan Hannua. Kun Hannu tuli mentiin Coffee Houseen ja mä tilasin makusoodan ja Hannu jonkun alkoholidrinkin, koska se on jo 18. Kohta siihen tuli joku nainen kyselee multakin papereita ja valittaan et Hannu ei voi juoda drinkkiään mun seurassa koska oon alaikäinen, vaan sen pitäis siirtyä baarin puolelle. Hannu sit joutu meneen lasiseinän toiselle puolen juomaan drinkkiään ja me juteltiin puhelimen kautta. Ihan tyhmää tommonen! Äsken tulin bussilla kotiin ja loppuilta menee rentoutuen telkkarin ja blogien parissa. 


<3:llä Elmiira

10 kommenttia:

 1. mistä toi sun vikan kuvan toppi on? :)

  http://washed-out-dream.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Oot tosi nätti ! :--) Mikä kamera?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kamerana toimii Sonyn vanha, mutta hyvä perus digikamera, mallia en muista :D

   Poista
 3. Sulla on ihanat silmät! :) Jos haluat joskus kokeilla hiusten kanssa jotain uutta, niin leikkaa vähän kerroksia niin ne näyttää paljo paremmilta! ei sillä että niissä nyt olis vikaa (:

  VastaaPoista
 4. Rankan treenin jälkeen??? Et oo tyttö rankkaa treeniä nähnykkään...

  VastaaPoista
 5. Ihanat noi pinkit salihousut! Mistä ne on? :3
  Kivat dipit kans sulla hiuksissa!

  <3: iftheresafuture.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit kommentoimassa! Otan mielelläni vastaan parannusehdotuksia, mutta asiattomat kommentit heitän surutta jonnekkin bittiavaruuteen, josta en niitä takaisin kaipaa :)