maanantai 30. joulukuuta 2013

My cristmas!

Nyt on mökiltä palattu ja kinkkua syöty enemmän kuin maha sallii! Käytiin nimittäin ostamassa sellanen kuuden kilon kinkku jota sitten syötiin pitkin joulun pyhiä. Ollaan lasketeltu Alikan kanssa ja ilmat oli tosi hyvät, kun oli vaan muutama aste pakkasta! Joulu sujui rauhallisesti mökillä. Äiti ja Amppu kävi hakemassa kuusen, joka me koristeltiin Alikan kanssa. Jouluaaton aamuna kuusen alle oli ilmestynyt kasa paketteja. Kun syötiin joulupuuroa ja mä söin jo viimeistä lusikallistani, totesin että "En sitten saanut mantelia", niin eiköhän mulle tuu sitten viimeisellä lusikallisella manteli! Ruoan jälkeen avattiin lahjat ja mä sain kaikkea kivaa, kuten kajarit, Samsung galaxy tabin!, sims 3 yliopistoelämää, lahjakortin Ginaan, suklaata, pari levyä, singstar pelin, kynsisetin, suihkusaippuoita ja leffalippuja. Illalla syötiin kinkkua ja mä leikin uudella tabillani. 

Tapaninpäivänä käytiin Levin kylpylässä, ja siellä oli taas aivan ihanan tunnelmallinen valaistus ja mä oikeestaan löhöilin koko sen ajan jossain porealtaissa, kun muu perhe ui matkaa. Mä en pystynyt uimaan matkaa kun sen altaan vesi oli niin kylmää :D Käytiin myös ulkona porealtaassa ja sieltä oli ihana katsella tähtitaivasta. 

Eilen tultiin kotiin, sillä huomenna onkin jo uusi vuosi! Hullua miten nopeesti aika menee! Oon suunnitellut viettäväni uutta vuotta muutaman kaverin kanssa, saa nähdä millaisissa tunnelmissa vuosi vaihtuu! Hyvää loppuvuotta jokaiselle!


<3:llä Elmiira

18 kommenttia:

  1. Ihana toi talvikuva!!:3

    http://fanni0405.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Näyttääpä oudolta kun noissa kuvissa on lunta :D Täällä ei oo pitkiin aikoihin näkynyt mitään muuta kun loskaa ja vettä :(

    http://obses-sions.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon niin iloinen, että sain viettää valkoisen joulun :) Ehkä sinnekkin kohta sataa lunta :)

      Poista
  3. ihania kuvia ja sulla on tosi ihanat silmät!!:)

    http://juuliajohanna.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Lunta! oispa täälläkin..

    http://more-than-we.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitäpä juuri :) ehkä sinnekkin kohta sataa! Oli kyllä masentavaa tulla takaisin ouluun kun lumesta ei oo tietoakaan :(

      Poista
  5. Ihanan näköistä, kun tuolla on lunta! :) sulla on tosi kivanlainen blogi!

    VastaaPoista
  6. Ihania noi lumikuvat :3 osaat kirjottaa hyvin!

    VastaaPoista
  7. ohgod lunta♥ kivoja jolulahjoja sait!:)

    VastaaPoista
  8. mukava postaus, mukavia kuvia ja oon kyllä kateelline siit et oot viettäny joulun lumen ääressä..... täällä ku sitä ei ollu yhtää. ihania lahjoja oot myös saanu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Joo mä oon tosi kiitollinen et sain viettää valkoisen joulun! :)

      Poista
  9. kivan olonen blogi sulla ! :))

    http://roosaran.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit kommentoimassa! Otan mielelläni vastaan parannusehdotuksia, mutta asiattomat kommentit heitän surutta jonnekkin bittiavaruuteen, josta en niitä takaisin kaipaa :)