tiistai 12. marraskuuta 2013

Vihreä lippu leiri

Maanantaina mulla oli muutama tunti koulua, ja sitten suunnattiin bussilla meidän koulun Vihreä lippu ryhmän kanssa sanginjoelle leirille. Kun päästiin sisään majoituttiin huoneisiin, mä oon iloinen ettei jouduttu nukkumaan teltassa, koska nyt on jo aika kylmät säät. Pääsin samaan huoneeseen Essin, Lovisan ja Netan kanssa. Päivällä ohjelmassa oli geokätköilyä, mikä osoittautuikin todella haastavaksi. Käännettiin tyyliin koko metsä ylösalaisin, muttei siltikään onnistuttu löytämään kaikkia kätköjä. Metsässä rämpimisen jälkeen kaikilla oli kamala nälkä, ja paistettiin loimulohta ja vaahtokarkkeja nuotiolla, nam! Syönnin jälkeen meillä oli erilaisia ryhmäytymisleikkejä, kuten lännen nopeinta ja silmäniskumurhaajaa. Illalla lämmitettiin vielä sauna ja käytiin siellä rentoutumassa. 

Jo illalla mulla oli vähän huono olo, mutta yö oli yhtä helvettiä. Nenä vuosi kuin Niagaran putous, kurkku oli kipee ja päätä särki. Sain nukuttua koko yönä ehkä pari tuntia, kun kokoajan piti olla niistämässä ja aivastamassa. Aamulla join kupin kuumaa teetä, mikä auttoi vähän kurkkukipuun. Sitten alettiinkin suunnitella tulevan vuoden ohjelmaa. Suunniteltiin muunmuassa laulukeikkaa vanhainkotiin, turhien lelujen lahjoittamista lastenkodeille, flash mobbia kehitysvammaisten palvelutalolle, tavarataivas elokuvan esittämistä koulussa ja rahan keruuta sairaille lapsille. Musta on kiva olla mukana tässä toiminnassa, koska samalla tietää tehneensä hyvää. Äsken pääsin kotiutumaan tuosta kivasta, mutta voimia vievästä reissusta, ja nyt ajattelin käpertyä peiton alle. Pitäkää huoli ettette vilustu, tää ei oo kivaa!


<3:llä Elmiira

7 kommenttia:

  1. tosi kivoja kuvia ja ihanan oloinen blogi<3 :)

    VastaaPoista
  2. Voi, aivan ihanan omaperäistä laittaa omia kirjoittamiasi novelleja tänne luettavaksi, iso hatunnosto siitä! :-) ja kaikenlisäksi ne olivat vielä mukavaa luettavaa!

    http://heavenonearth-juuuli.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit kommentoimassa! Otan mielelläni vastaan parannusehdotuksia, mutta asiattomat kommentit heitän surutta jonnekkin bittiavaruuteen, josta en niitä takaisin kaipaa :)