perjantai 15. marraskuuta 2013

Mä oon nevahööd susta! - haittaakse?

Tänään ajattelin postata sellaisesta aiheesta kuin julkisuus. Mä en ymmärrä miks niin monilla tuntuu olevan pakottava tarve päästä parrasvaloihin? On kaikenmaailman BigBrotherit, joissa ihmiset sekoilee muutaman viikon kameratalossa ja ovatkin yhtäkkiä kaikkien tietoisuudessa. Hyvänä esimerkkinä näistä julkisuusdenjanoisista ihmisistä on Johanna Tukiainen, mitä se on tehnyt ansaitakseen julkisuuden? - Aiheuttanut jonkun tekstiviestikohun ja sen jälkeen paistatellut puolialasti seiskaan, sun muihin roskalehtiin. Ymmärrän kyllä esim näyttelijöitä ja laulajia, joilla julkisuus on tullut työn mukana, mutta sitä en ymmärrä miksi pitäisi väkisin nousta koko kansan tietoisuuteen? Mitä pahaa taviksena olossa muka on? 

Mä ainakin viihdyn hyvin ihan tavallisena tallaajana. Voin käydä ilman meikkiä, tukka likaisena kaupassa, ilman että joku nappaa siitä kuvan seiskaan. Voin mennä ja tulla miten haluan, voin deittailla ketä haluan, ilman että siitä tulee vuosisadan kohu, ja ennen kaikkea - saan elää elämääni rauhassa. Mä en edes haikaile joidenkin julkkisbimboristeilyiden perään. Musta sellainen on oikeestaan aika naurettavaa. Onhan se totta, että julkkiksena saat kutsuja kaikenmaailman tilaisuuksiin, mutta onko se loppujenlopuksi niin hienoa? Mä ainakin arvostan tavallista elämää. Mulla ei ehkä ole miljoonaa ihailijaa, mutta ei myöskään niitä miljoonaa vihaajaa... Ja näin on mielestäni hyvä. Mitä mieltä te olette julkisuudesta?

Kuva we♥it

<3:llä Elmiira

6 kommenttia:

 1. INDEED! Loistava postaus, oon niin sun kans samoilla linjoilla. Tulee myötähäpeä ja surullinen olo noitten "haluan kaikin keinoin julkisuuteen"-tyyppejen puolesta..esimerkkinä vaikak "Viidakon tähtöset"-ohjelma, surullistaaaa.

  http://matildannas.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon sun kans ihan samaa mieltä, mikä siinä julkisuudessa on niin hienoa?

   Poista
 2. Samaa mieltä! Kiva tää sinun blogisi ja toi banneri on ihanan lumoava :3

  http://vippisworld.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Oon niin samaa mieltä ja miettinyt tätä monesti!
  ps. ihana ulkoasu :)

  http://olenonnellinenmitasaluulit.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Niin ja hei tulin tuolta demin kommentti kommentista jutusta mutta en jaksa puhelimella kirjautua sinne sisään :D
  http://olenonnellinenmitasaluulit.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. okei, mäpä käyn laittamassa sulle kommenttia :)

   Poista

Kiitos kun kävit kommentoimassa! Otan mielelläni vastaan parannusehdotuksia, mutta asiattomat kommentit heitän surutta jonnekkin bittiavaruuteen, josta en niitä takaisin kaipaa :)