sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Kaikki kädet ilmaan

Oon ollut viimeiset viisi päivää sängyn pohjalla kipeenä, mutta tänään mulla oli sen verran hyvä olo, että jaksoin lähtee Hannun kanssa Robinin keikalle. Hannu oli saanut ylimääräisen lipun kaveriltaan ja mä pääsin sit sillä. Ennen keikkaa käytiin mäkkärissä syömässä ja sitten suunnattiin Club Teatrialle, jossa oli ulkona valehtelematta 200 metrin jono! Eikai siinä muu auttanut kuin siirtyä jonon päähän odottamaan. Jouduttiin jonottaan melkein 2 tuntia ja siinä kyllä jäätyi sormet ja varpaat. Kun lopulta päästiin sisälle, joduttiin vielä odottamaan noin tunti, ennen kuin keikka alkoi. Voi sitä kirkumisen määrää kun Robin tuli lavalle, onneks mulla oli korvatulpat! Vaikken erityinen Robin fani olekkaan, niin tykkäsin kovasti keikasta ja tunnelma oli ihan katossa. Tää oli kiva päätös muuten aika tylsälle viikolle. Huomenna jatkuukin sitten taas koulu ja ens viikon torstaina mulla alkaa koeviikko. Kauhulla odotan millaisia numeroita tulen saamaan. Nyt ajattelin käpertyä viltin alle juomaan kuumaa Glögiä! 


<3:llä Elmiira

10 kommenttia:

 1. Omg en voisi varmaan ikinä kuvitella meneväni robinin keikalle kun olen jo niin vanha semmosen pikkupojan rinnalla :D Oh olen niin tiukka itselleni ei tule oikein ikinä maistettua mitään tollassia roskaruokia alkoi kyllä kauheasti tekemään mieli kun näkee näitä herkku-fotoja.

  http://emotytto.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu oltiinhan meki vähän yli-ikäisiä, mut eipä se oikeestaan haitannu :) Ja kyllähän roskaruokaa voi joskus syödä kunhan ei joka päivä bigmäkkiä vedä :D

   Poista
 2. sulla on tosi kivoja ja selkeitä kuvia koko blogi täynnä! tykkään :)

  VastaaPoista
 3. Onnea koeviikkoon :)

  http://nukkanurkka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Oii ois kiva itekkin päästä joskus Robinin keikalle :D vaikka oonki jo 20, heh...

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit kommentoimassa! Otan mielelläni vastaan parannusehdotuksia, mutta asiattomat kommentit heitän surutta jonnekkin bittiavaruuteen, josta en niitä takaisin kaipaa :)