tiistai 5. marraskuuta 2013

Jokainen tänne jonkun jäljen jättää

Eilen sain kuulla aika ikävän uutisen, nimittäin rakas pappani on siirtynyt ajasta ikuisuuteen. En vieläkään voi oikeen sisäistää, että se ihminen joka oli niin pitkään mun elämässä on nyt poissa. Niin se vain kuitenkin on, että jokaisen aika lähteä tulee joskus ja olen kiitollinen siitä, että sain viettää papan kanssa niin monta unohtumatonta hetkeä. 

Sitten vähän iloisempiin asioihin! Tänään mulla alkoi koulu vasta yhdeltä, joten makoilin koko aamupäivän onnellisena sängyssä. Mä rakastan sitä tunnetta, kun ei ole kiire mihinkään ja saa vaan nukkua. Tykkään myös tosi paljon tästä jaksosta, koska mulla on melko lyhyitä päiviä. Koulun jälkeen suuntasin heidille. Juteltiin, syötiin, käytiin kävelyllä ja pelattiin varmaan tunti uunoa niitten varastossa. Takaisin kotiin jouduin polkemaan sen 8 kilsaa kaatosateessa ja kun pääsin kotiin olin litimärkä. Mä en tykkää yhtään näistä syksyisistä keleistä kun on märkää ja loskaa joka paikassa. Sais se talvi tulla jo! Nyt aattelin rentoutua salkkareita katsellen. Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!


<3:llä Elmiira

8 kommenttia:

 1. Otan osaa! Muista että sulla on oikeus olla surullinen, sitä ei tarvii peittää.

  Tommoset rennot päivät on vaan ihan parhaita! Mäkin pääsin tänään jo yhdeltätoista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ja noi rennot päivät on kyllä parhautta!

   Poista
 2. voimia sulle!


  mulla alkaa huomenna koulu 12, toisaalta aina odottaa et saa nukkua pitkään mut loppujen lopuks iltapäivällä iskee aivan armoton potutus kun joutuu istumaan loppupiävän koulussa :D

  http://ddaydreamdestination.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! Niinhän se on että sitten joutuu olemaan koulussa pidempään, mutta mä ainakin valitsen mieluummin sen että saan nukkua aamulla pitkään :)

   Poista
 3. Otan osaa! :( Mukavaa, että sulla on kuitenkin nyt hieman helpompi jakso koulussa meneillään. :)

  VastaaPoista
 4. Osan otot pappasi menettämisestä :( Voimia kovasti!

  Itekki ootan talven tuloa kuumeisesti. Sais jo tulla lunta ja pikku pakkasia!

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit kommentoimassa! Otan mielelläni vastaan parannusehdotuksia, mutta asiattomat kommentit heitän surutta jonnekkin bittiavaruuteen, josta en niitä takaisin kaipaa :)