lauantai 12. lokakuuta 2013

Gay is okay

Nyt tulee taas vaihteeksi mielipidekirjoitusta, ja tälläkertaa sellaisesta aiheesta kuin homot. Nykyään monet ihmiset suvaitsevat erilaisuutta ja hyväksyvät homot, mutta silti on aina niitä, jotka pilkkaavat kyseistä ihmisryhmää ja mä en voi olla ihmettelemättä että miksi? Mitä pahaa homot on tehnyt, että ne ansaitsee tulla hakatuksi ja haukutuksi - olleet omia itsejään. Pitäisikö heidän esittää jotain muuta, vain että Väinö vanhanaikaisen ei tarvitsisi sietää erilaisuutta!? 

Mun mielestä kaikki ihmiset on saman arvoisia. Niimpä kellään ei pitäisi olla oikeutta arvostella toisen seksuaalista suuntautumista. Silti näitä haukkujia tuntuu löytyvän. Teidän, jotka haukutte homoja kannattaisi miettiä tilanne omalle kohdalle. Haluasitko sinä tulla haukutuksi vain, koska seuraat sydäntäsi ja olet oma itsesi? 

On myös kiistelty paljon siitä, pitäisikö homoilla olla adoptio ja avioliitto-oikeus ja minä sanon että pitäisi. Mä en nää mitään syytä, miksi kaksi ihmistä, jotka rakastavat toisiaan eivät saisi mennä naimisiin, vaan koska he ovat samaa sukupuolta. Sama juttu adoptio-oikeudessa. Mikä tekee homoista huonompia vanhempia? Seksuualinen suuntautuminenko? Maailmassa on niin paljon huonoja heterovanhempia ja niin paljon orpoja lapsia, että mä en käsitä miksi homot eivät saisi adoptoida. Jos orvolta lapselta kysyttäisiin kasvaako hän mieluummin lastenkodissa vai homoparin kasvattamana, veikkaampa että tämä valitsisi jälkimmäisen. Oon myös törmännyt väitteeseen "Sitä lasta kuitenkin kiusattaisiin koulussa"... Jos näin tapahtuisi, niin mun mielestä vika olisi kyllä kiusaajassa, eikä vanhemmissa. Sitäpaitsi ihminen voi tulla kiusatuksi monesta muustakin syystä, joten toi on mielestäni naurettava perustelu. 

Mulla on yksi homokaveri ja hän on aivan ihana ihminen. Homojen kanssa voi tehdä ihan samoja asioita kuin heteroidenkin. Käydä syömässä, shoppailemassa ja puhua pojista. Joten mun puolesta annetaan kaikkien kukkien kukkia, jokainen on erilainen ja silti samanarvoinen! 

Toivottavasti tää postaus herätti ajatuksia, kirjoita toki oma mielipiteesi kommenttikenttään! 


<3:llä Elmiira 

25 kommenttia:

 1. ihanaa tekstiä! kiva lukee:) oon ihan samaa mieltä asiasta! ei voi yleistää että kaikkia homoja kiusataan:D

  VastaaPoista
 2. ihan loistavaa luettavaa! oon sun kanssa ihan samoilla linjoilla! mun mielestä on ihan hirveetä, että homoille ei anneta just oikeutta esim adoptoida, koska pelkästään jo Suomessa otetaan niin monta lasta vuosittain, viikottain ja päivittäin huostaan sen takia, että niiden heterovanhemmat ei pysty heitä hoitamaan/lapset ei saa turvallista kotia. Ihmettelen myös sitä ihan sikana, että jotenkin joidenkin kohdalla kun he tulevat ulos kaapista (esim vaikka kertovat kavereille olevansa lesboja tms) niin siellä on aina muutama, jotka on idealla "hyi en voi olla enään sun kanssa normaalisti kun yrität mua kuitenkin." Mä vaan en tajua tota, koska minkä takia tytöillä on sitten poikapuoleisia kavereita, mutta niistä ei ikinä ajatella et nyt se yrittää mua :D
  Mutta joo ihan loistava teksti, kiva että tämmösiäkin blogeja on missä on oikeesti jotain "asia sisältöä" :)!

  http://chaasingthesun.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ja joo oon sun kaa ihan samaa mieltä! :)

   Poista
 3. Olen kanssasi samaa mieltä!

  minunvalokuvia.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Tykkään sun tyylistä kirjottaa ja toi sun banneri on tosi kiva!:)

  http://iiratuuli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Hieno blogi! Sinussa on selvästi kirjailijan ainesta ;)

  VastaaPoista
 6. Ihana postaus, oon täysin samaa mieltä sun kans!! Hienosti ja ajatuksia herättävästi kirjoitettu :)

  VastaaPoista
 7. kaunis banneri ja ihania kuvia :)
  ♥:llä unnalexandria.blogspot.fi

  VastaaPoista
 8. hyvin kirjotetettu! ja samaa mieltä olen (:

  VastaaPoista
 9. Asiallinen postaus ja aivan ihana banneri! (:

  VastaaPoista
 10. Banneri on nätti ja ulkoasu kiva :) Postausaiheeseen en ota kantaa, sillä en ole puolesta enkä vastaan. :)

  VastaaPoista
 11. Oot kirjoittanut tosi hyvin ja oon samaa mieltä :) itsekkin puolustan homojen oikeuksia!

  http://janika-hideandseek.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 12. Muuten todella hyvä ja ajankohtainen kirjoitus, mutta jäi vähän häiritsemään, että kirjoitit tasantarkkaan pelkästään homot. Samanlailla myös lesbot ovat tässä ihan samassa tilassa. Eli olisit voinut hyvinkin kirjoittaa samaa sukupuolta olevista, entä pelkästään homoista :---) Muuten ihan asia tekstiä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja joo olisin kyllä voinut käsitellä myös lesboja :)

   Poista

Kiitos kun kävit kommentoimassa! Otan mielelläni vastaan parannusehdotuksia, mutta asiattomat kommentit heitän surutta jonnekkin bittiavaruuteen, josta en niitä takaisin kaipaa :)