perjantai 17. toukokuuta 2013

Tajusin, että elämä mun ainut herra on. Jos sillä ei oo sanottavaa, mä olen sanaton

Hellurei! Ulkona on ihan sairaan kuuma! Sai vaihtaa hellevaatteet päälle ja hypätä riippukeinuun ottamaan aurinkoa. Asteita on peräti 25, hullua! Tuolla on ihan oikeesti kesä. Puut on hiirenkorvilla, jätskikopit on avattu, shortsikausi on aloitettu, vielä pitäis talviturkki heittää. Sunnuntaina ajattelin suunnata rannalle bikineissä ottamaan aurinkoa. Uimaan ei vielä taida pystyä, ainakaan minä ku oon sellanen vilukissa, heh. Kävin tänään myös moikkaamassa rakasta pappaani. Mummo oli toisen mummoni kanssa teatterissa joten saatiin pitää hauskaa kahdestaan. Syötiin jäätelöä ja löhöiltiin terassilla auringossa. Oli kyllä tosi kiva nähdä pappaa taas. Illalla mulla on tanssiharkat, niinkuin aijemmassa postauksessa kerroinkin. Mä oikeesti rakastan tanssia! Se on ihan erilaista kuin kaikki muu liikunta, siinä ei huomaa sitä että syke nousee ja tulee lämmin. Se ei edes tunnu treeniltä. Suosittelen lämpimästi tanssia kaikille! Huomenna olisi tiedossa päivä kuvina postausta, saapas nähdä millaisia hirvityksiä onnistun itsestäni räpsimään! Tässä muutama tämän päivän hirvitys!


<3:llä Elmiira

10 kommenttia:

  1. Tällanen kesä on kyllä aivan super! Toi pöllökoru on muuten tosi kiva :)

    http://riikaneleganssi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. aaw jotenki suloine tää sun blogi :D <3 tykkään tosi paljon ja oot toosi nätti :-):-) ja liityin kyllä ehdottomasti lukijaks :) !

    VastaaPoista
  3. Täällä ollaan myös jo ihan kesäfiiliksissä! Ihanaa et alkaa olla jo tarpeeks lämmin eikä tartte missään hupparissa tai takissa enää olla. :) Ja päivä kuvina -postaukset on mielenkiintosia, pitäis taas pitkästä aikaa itekin tehä semmonen. :)

    http://jaljubljutebjat.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niimpä! ihanaa ku kesä tulee, joo mulla on tosiaan tänään illalla luvassa päivä kuvina postausta :) meen tsekkailee sun blogii :)

      Poista
  4. Ihana koru!<3

    ☆ http://vanilla-fairytales.blogspot.fi/ ♡

    VastaaPoista
  5. Sun kulmakarvat... <3 Rakastuin! http://likeimtheonlygirlintheworld.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit kommentoimassa! Otan mielelläni vastaan parannusehdotuksia, mutta asiattomat kommentit heitän surutta jonnekkin bittiavaruuteen, josta en niitä takaisin kaipaa :)