maanantai 27. toukokuuta 2013

Silmäkuoppien kaverit

Hei, tiedän että postasin jo aamulla, mutta ajateltiin tulla tekeen uus postaus täältä Nean takapihalta! Ollaan maattu tässä varmaan 2 tuntii ja mun vatsalihakset on kipeet naurusta. Nyt muuten muistettiin jotain meidän inside läpistä, kun ei siinä vastausvideolla tullut mitään mieleen, niin tässä ois kuitenki yks, joka ei oo ihan sieltä pahimmasta päästä, koska ne kaikkein sairaimmat ja tyhmimmät läpät säilyy meidän välisinä, elikkäs: Sanoin joskus viime vuonna Nealle et "Byebye marsuni!" kun lähin niiltä kotiin ja sit Nea tokas siihen että: "Heippa Bulldoggini!" Tästä seurasi viiden minuutin naurusessio, vaikka juttu oli ehkä kuivimmasta päästä ikinä ja tosi pitkään sen jälkeen aina ku nähtiin sanottiin jotain tylliin: "Moi Bulldoggi/Marsvin" ja semmone pikkutyttömäinen hihitys siihen päälle :D Siinä oli siis yks meidän inside läpistä, ja ei todellakaan ollut pahimmasta päästä...

Ps. Huomaa sexyt silmäkuopat

Nea ottaa arskaa 8)

Marsu testasi bulldogin feikkivenytystä... Tää näyttää ihan aidolta... Tai no, ainakin meidän mielestä :D

4 kommenttia:

 1. oot tosi kaunis ja kivoja kuvia!:)

  http://mywwholelife.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Ihana toi venytys vaiks onki feikki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mä jotenki tykkään kans venytyksistä (kunhan ei oo mitkään lautasen kokoset), mut en uskalla ite alkaa venyttään koska siihen liittyy kaikkia riskejä. Oon esimerkiksi nähnyt kauhukuvia tulehtuneista korvalehdistä ja näinollen päättänyt, etten itse ala venyttää vaikka kuinka himottais. Joten tuo koru oli kyllä kieltämättä täydellinen kirppislöytö, kun hintaakin oli vaan 2 euroa :)

   Poista

Kiitos kun kävit kommentoimassa! Otan mielelläni vastaan parannusehdotuksia, mutta asiattomat kommentit heitän surutta jonnekkin bittiavaruuteen, josta en niitä takaisin kaipaa :)