keskiviikko 22. toukokuuta 2013

DIY hapsupaita niiteillä + höpinää tanssiesityksestä!

Innostuin tuunaamaan kirpparilta löytämäni mintunvihreän paidan inkkarihenkiseksi hapsupaidaksi! Laitoin myös olkapäille niittejä särmikkyyttä tuomaan. Otin kuvat teon vaiheista, jotta voitte itsekin tehdä tällaisen, mikäli innostutte ideasta... Tässäpä tämä olisi koko komeudessaan. Mielipiteitä? Hitti vai huti?

Tarvikkeet: Sakset, niittejä, teippiä

Vaihe 1: Kiinnitä maalarinteippiä siihen kohtaan mihin haluat hapsujen päättyvä. Leikkaa noin 1,5 cm mittaisia suikaleita. 

Vaihe 2: Kiinnitä niitit paitaan. 

Vaihe 3: Tadaa! Paita on valmis!

Sitten kerron vielä vähän tästä päivästä. Tänään mulla oli myös tanssiesitys ja jännitti kyllä tosi paljon kun oma perhe oli katsomassa, mutta se meni tosi hyvin! En unohtanut mitään kohtaa ja oon kyllä tosi ylpee itsestäni. Nyt on tää kausi saatu päätökseen ja nokka kohti uusia haasteita! Tänään käytiin päivällä luokan kans syömässä Da Maxissa ja oli kyllä hyvää kebabbia! Kävin myös ostaan metrilakuja. Ulkona on aivan ihana ilma, puissa on lehtiä ja huomaa et on oikeesti kesä! Kouluakaan ei oo enää kun vaivainen viikko ja sit oon vapaa! Kesällä on tiedossa paljon ihania asioita, kuten kesätyöt, Kreetan matka ja matkustelua kavereiden kanssa. En malta odottaa että pääsen kunnolla ruskettumaan ja nauttimaan kesästä! Kesä on ehdottomasti paras vuodenaika. Silloin kaikki herää eloon ja on ihmiset on paljon iloisempia. Mä rakastan kesää ja kaikkee mitä siihen liittyy - paitsi hyttysiä, heh! 

Kivat sotamaalaukset :D

<3:llä Elmiira

8 kommenttia:

  1. ootpa taitava käsistäs!!:) hieno paita! mistä noi niitit:)?

    http://www.live-in-a-fantasy.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. vähä tosta paidasta tuli hienon näköne o: ! ja metrilakuu <3

    http://sundagdreams.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. oot nätti ja tosta paidasta tuli tosi kiva! mistä ostit niittejä? jaja metrilaku<3 liityn sulle lukijaks!

    http://mywwholelife.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos, niittejä ostin nappikikasta :) Nii ja tervetuloo lukijaks!

      Poista
  4. Upea kyllä tosta paidasta tuli! :) Alkokin tekee mieli metrilakuja. :DD Vappuna viimeks ostin vapputorilta niitä. :) Kivan oloinen blogi sulla. :)

    ♥: http://my--lullaby.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon, tykkään itsekin! :) Mää oon jotenki koukussa metrlakuihin ku aina jos on rahaa ja satun olee torilla ostan ainaki yhen :D

      Poista

Kiitos kun kävit kommentoimassa! Otan mielelläni vastaan parannusehdotuksia, mutta asiattomat kommentit heitän surutta jonnekkin bittiavaruuteen, josta en niitä takaisin kaipaa :)