tiistai 19. toukokuuta 2015

Olen palannut

Siitä on todella kauan kun viimeksi kirjoitin ja välillä olen miettinyt jopa blogin poistamista. Kuitenkin tää on mulle tärkeä harrastus, josta en ole ainakaan vielä valmis luopumaan, vaikka välillä tuleekin sellaisia kausia, ettei keksi mitään kirjoitettavaa. Silloin on järkevämpää pitää taukoa, kuin suoltaa tänne jotain turhaa shittiä. 

Mitä minulle kuuluu nyt?
  
Tänä aikana, kun en ole päivittänyt blogia mun elämässä on tapahtunut kaikenlaista. Olen kotiutunut kokonaan osastolta ja hakenut opiskelemaan media-assistentiksi Luoviin. Pääsin haastatteluun, mikä meni hyvin ja nyt vaan oottelen peukut pystyssä kesää ja kirjettä, joka kertoo pääsinkö sisään vai en. 

Olen myös viettänyt entistä enemmän aikaa kavereiden kanssa. Ollaan käyty baareissa, pidetty tyttöjeniltaa, hengailtu ja nautittu toistemme seurasta. On kivaa huomata että mulla on näin ihania ystäviä, ystäviä jotka pysyy tukena kaikissa elämän vaihessa ja joihin voi luottaa sataprosenttisesti. 

Nykyään mä myös syön paljon terveellisemmin, kuin ennen. Lakeudessa ollessani mussutin karkkia ja sipsejä tylsyyteeni, mutta nyt mun elämässä on niin paljon muuta joka täyttää sen tylsyyden. Kyllä mä yhä sillointällöin herkuttelen, mutta huomattavasti harvemmin. 

Oon myös alkanut urheilla enemmän. Käyn salilla, skeittaan, uin ja lenkkeilen säännöllisesti. Yritän päästä eroon Lakeudessa tulleista muutamasta kilosta, mutta pääsääntöisesti urheilen hyvän olon takia.  

Kaikista parasta kotiinpääsyssä on kuitenkin ollut vapaus. Vapaus tehdä mitä haluaa, lähteä ulos kysymättä lupaa, tulla kotiin sitten kun huvittaa ja muutenkin päättää omasta elämästä. Nyt mä olen vapaa ja onnellinen. 

Näihin tunnelmiin päätän postauksen. En osaa vielä sanoa, kuinka usein tulen postailemaan, mutta sen näkee sitten. Ihanaa kesän alkua jokaiselle!


<3:llä Elmiira

21 kommenttia:

 1. kuulostaapa hyvältä! :) Liikunnassahan on juuri tärkeintä liikkua hyvän olon takia, eikä vain suorittaa :)
  Olet mielettömän kaunis, ihanan väriset on silmäskin!

  VastaaPoista
 2. Ihana banneri ja olet luonnollisen kaunis tyttö! :-) ja hyvä että treeni koostuu pääasiassa hyvinvoinnin hausta :)

  VastaaPoista
 3. Itse opiskelen media-assistentiki. Tarkoitus olisi valmistua juhannukseksi :) Voin sanoa, että on kyllä tosi kiva ala :)

  http://nukkanurkka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Kiva blogi sulla! Ja mielenkiintoinen postaus! :) ihanaa kesää sulle!

  ♥ http://pinksunsparkle.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Sulla on tosi kiva blogi! Ja oot kaunis<3 Hyvää kesää:)

  VastaaPoista
 6. Oot tosi kaunis! :-) Ja kiva kuulla että sulle kuuluu hyvää :3
  www.lifeofffangirl.blogspot.fi (olisin kiitollinen jos kävisit kommentoimassa takaisin)

  VastaaPoista
 7. Oi, ootpa nätti. :-) Ja ihanaa, että sulle kuuluu hyvää. Mä oon kans huomannu, että välillä varmasti pieni blogitauko tekee hyvääkin!

  VastaaPoista
 8. Hieno juttu, että elämäsi on alkanut rullaamaan noin mukavasti! Toivottavasti pääset vielä opiskelemaan haluamaasi alaa :-)

  VastaaPoista
 9. Tervetuloa takaisin! Ihana kuulla, että sulle kuuluu hyvää :-)

  VastaaPoista
 10. Oletpas kaunis! Peukut pystyssä että pääset kouluun :) Kaikkea hyvää sinulle!

  VastaaPoista
 11. Hej kiitos että kävit tsekkaamassa blogini!
  http://fluffybitch.blogspot.fi

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit kommentoimassa! Otan mielelläni vastaan parannusehdotuksia, mutta asiattomat kommentit heitän surutta jonnekkin bittiavaruuteen, josta en niitä takaisin kaipaa :)