torstai 28. toukokuuta 2015

Kesän eka picnic!

Tänään päätettiin Idan kanssa, että kesä on alkanut, vaikka ilma olikin hieman pilvinen ja tuulinen. Käytiin hakemassa subit ja läjäpäin keksejä, sekä limsaa ja mentiin ainolanpuistoon picnicille. Oli mukava jutella pitkästä aikaa ja syödä maha täyteen herkkuja. Stalkkaajasorsatkin olis halunneet osan meidän eväistä, eivätkä millään lähteneet pois vaikka kuinka häädettiin. Oli kiva picnic, vaikka ilma ois saanut olla aurinkoisempi. 

Muutaman tunnin päästä mulla alkaakin työt. Oon siis ruohonleikkaajana Syöpäyhdistyksen mökillä. Tää on mun eka työpäivä ja jännittää vähän, mutta toisaalta en tiedä ketään kuka ois onnistunut tyrimään ruohonleikkaamisen. 

Ihanaa kesän alkua kaikille!


<3:llä Elmiira

18 kommenttia:

 1. Kivat kuvat ja hyvää kesää sullekin! Kuvien välejä voisi pienentää ja otsikot keskittää, ainakin mun mielestä olis kivemman näkönen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) valitettavasti oon niin tampio ulkoasun muokkaamisessa, etten osaa pienentää kuvien väliä saatikka keskittää otsikkoa :/

   Poista
 2. Oi vitsi, mä voin kuvitella kuinka kivaa tuolla piknikillä oli! Jo kaikki ruoka ja herkutkin kuulostaa niin hyviltä :D Ja hyvää kesää sullekin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan se tosi kivaa, ei tosin jaksettu syödä kaikkia keksejä :D Kiitos!

   Poista
 3. Oi picnikit on aivan parhaita kesässä! Täällä oli tänään oikeesti tosi lämmin ilma, niin mukavasti päivä kului ulkoillessa. :-) Varmasti teillä oli tosi kivaa!

  http://essiikaroliina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon samaa mieltä, picnicit on parhautta! Oli kyllä tosi mukavaa :)

   Poista
 4. Kiitos :) kannattaa mennä jos on yhtään hyvä ilma :)

  VastaaPoista
 5. Oi vitsi luin noita sun runoja ja aivan ihania <3

  VastaaPoista
 6. Hah, just äsken julkaisin täysin samanlaisella otsikolla varustetun postauksen! Teidänkin piknikki vaikutti tosi mukavalta :-)

  http://oona-h.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Oi onpas kivoja kuvia! Muuten kiva blogi mut banneri on mun makuun liian iso.

  VastaaPoista
 8. Ompas ihania kuvia ja ihanan raikas ulkoasu blogilla :)

  VastaaPoista
 9. Oi, tosi namin näkösiä keksejä! :D Ootko ite tehnyt, vai ostettu jostain?

  http://www.lily.fi/blogit/only-good-vibes

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostettiin subwayltä, kun sieltä sai 12 keksiä 7 eurolla :D

   Poista

Kiitos kun kävit kommentoimassa! Otan mielelläni vastaan parannusehdotuksia, mutta asiattomat kommentit heitän surutta jonnekkin bittiavaruuteen, josta en niitä takaisin kaipaa :)