torstai 1. tammikuuta 2015

Uusi vuosi, uudet kujeet

Eilen oli lopulta se vuoden 2014 viimeinen päivä ja uusi vuosi alkoi. Mun vuoteen 2014 mahtui niin onnistumisia, rakkautta ja jännitystä, kuin myös tuskaa ja katkeria kyyneleitäkin. Oikeestaan olen iloinen että tuo vuosi on viimein ohi, sillä se ei kieltämättä ollut elämäni parasta aikaa. Mulla on paljon odotuksia tälle vuodelle ja olen päättänyt tehdä siitä paremman kuin viime vuodesta. Kaikkein eniten toivon, että voisin olla oikeasti onnellinen ja että se tunne kestäisi pidempään kuin yhden päivän tai viikon. 

Alkuillasta juhlittiin perheen kesken äitini synttäreitä syömällä pihviä ja couscousta, sekä juomalla lasit shampanjaa. Syönnin jälkeen suuntasin Iidalle ja Oonalle, jossa oli myös Sonja. Yhdeksän maissa Oona lähti kuskaan meitä kaupunkiin ja matkalla haettiin myös Ninni mukaan. Oona jätti meidät keskustaan ja suunnattiin aluksi Kulmaan, koska Tivoli ei ollut vielä auki. Kulmassa baarimikot teki jonkun hienon tulishown ja rokki raikas. Ei kuitenkaan tilattu sieltä mitään, vaikka baarimikko yritti tyrkyttää ties mitä shotteja. 

Tivoliin oli ilmeisesti menossa meidän lisäksi joku muukin, sillä saatiin jonottaa melkein tunti, ennen kuin päästiin sisään. Tää oli mun eka kerta baarissa olin superinnoissani. En uskaltanut lääkityksen takia tilata mitään siideriä vahvempaa, mutta silti illasta tuli hauska ja unohtumaton. Tanssittiin pöydillä, tavattiin uusia ihmisiä ja biletettiin juhlien viimeistä päivää vuonna 2014. Jossain vaiheessa Nea ja sen poikaystäväkin liittyivät seuraamme. Koko ilta meni tanssiessa, juodessa ja niin tutuille, kuin tuntemattomillekkin jutellessa. Voi sitä desibelien määrää kun vuosi vaihtui ja kaikki huusivat yhteen ääneen toivottaen hyvää uutta vuotta!

 Yhden maissa porukat tuli hakemaan ja vietiin Ninni samalla. Nyt on sanottu lopullisesti hyvästit vuodelle 2014, toivon että tästä vuodesta tulee sata kertaa parempi ja haluan myös toivottaa kaikille lukijoille ja blogini katsojille ihanaa uutta vuotta!


Kuva täältä

<3:llä Elmiira

13 kommenttia:

 1. sulla on tosi mielenkiintoinen blogi :) jään seurailemaan :>

  VastaaPoista
 2. Oi kuulostaa tosi kivalta vuodenvaihteelta! :)
  Ite en oo koskaan ollut tollasien isojen juhlien aikaan baarissa, mutta pitäis sekin varmaan kokea! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kieltämättä elämäni hauskin uusi vuosi! Joten suosittelen :)

   Poista
 3. Tosi kivanoloinen postaus ja muutenkin tosi kiva blogi! Hyvää alkanutta vuotta :-)

  VastaaPoista
 4. Tosi kivalta vaikuttaa ! :) Oon joskus ennenkin eksynyt tänne, ja varmaan kommentoinnutkin. Ihana banneri, jossa on tosi hyvät kuvat susta, ja ihanan punainen tausta. :)

  VastaaPoista
 5. Kiva blogi sulla, liityin lukijaksi (: ! Ja oot tosi kaunis :)

  VastaaPoista
 6. Oi vitsi, kuulostaa hauskalta! Pitäs itekkin käydä joskus baarissa uutena vuotena, siellä vois olla vähän erilainen meininki :-D oikein ihanaa uutta vuotta vielä näin jälkijunassa sulle :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosi hauskaa :) Ja kiitos, hyvää uutta vuotta sullekki!

   Poista

Kiitos kun kävit kommentoimassa! Otan mielelläni vastaan parannusehdotuksia, mutta asiattomat kommentit heitän surutta jonnekkin bittiavaruuteen, josta en niitä takaisin kaipaa :)