sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Kesäinen arkimeikki -video


Kuvasin eilen aamulla teille arkimeikkivideon, koska tällaista videota on joskus kauan sitten toivottu, enkä ole sitä kerennyt toteuttaa. Kuten näkee, en ole mikään ammattimaskeeraaja, joten tää siis ei ole mikään opetus tutorial video, vaan video jossa esittelen arkimeikkini ja miten sen teen. Toivottavasti tykkäätte, tai vähintäänkin nauratte itsenne kipeeks mun meikkaustaitojen takia :D

12 kommenttia:

  1. mitä merkkii ja mikä sävy toi sun huulipunas on ? :)

    VastaaPoista
  2. En mä mitään nauranu, nätin meikin teit :-) Banneri ois ehkä kivemman näköinen vähän pienempänä, mutta se on toki mielipideasia!

    http://mari-janita.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Oon yrittänyt vaikka mitä taikatemppuja ton bannerin suhteen, mut toistaiseksi en oo saanu sitä pienennettyä, ilman et se ei näyttäis urpolta :D

      Poista
  3. Ihan hyvä video, ja meikkikin on tosi nätti arkeen! Sen verran vaan näin suurena meikki-intoilijana pakko sanoa, että puuteria kannattaa laittaa tuputtelemalla eikä noin vetämällä, jottei meikkivoide puuterin alapuolella pyyhkiydy puuterivipan mukana pois. Ja tosiaan, kyseessähän on eyeliner eikä kajaali, jotka ovat kaksi täysin eri asiaa :-D Mutta meikki on hyvä, ja korostaa kauniita silmiäsi hienosti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti vinkeistä ja huomautuksesta! Ei tämmönen amatöörimeikkaaja erota kajaalia eyelineristä :D

      Poista
  4. Hei ihana video ja pakko sanoo et sul on tosi nätit kasvot!:) ja edelliseen postaukseen viitaten niin minulla on ihan sama ongelma ja toisaalta myös lahja, kuin sinulla. Koko teksti on kuin suoraan myös minun ajatuksestani. Haluaisin uskoa kaikista hyvää ja sen takia olen joutunut pettymään moneen kertaan. Suuttuminen on vaikeaa ja välillä tuntuu että tälläinen sinisilmäisyys on melkeinpä vaarallista. Totuus kuitenkin on, että on oltava sellaisten ihmisten kanssa, kenen seura on vaan hyväksi itselle ja jätettävä sellaiset ihmiset omaan arvoonsa, keihin ei voi luottaa. Mutta ehkä tästä opitaan:)! Olet kaunis ja muutenkin tykkään blogistasi vielä entistä enemmän!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon tästä kommentista! Tuo mitä sanoit oli ihan totta, kannattaa vaan etsiä ympärilleen mukavia ihmisiä ja jättää hyväksikäyttäjät omaan arvoonsa :)

      Poista
  5. sun silmät on niin nätit!! ja toi banneris oleva santa cruzin lauta on aivan älyttömän coooool! :D

    VastaaPoista
  6. Moiii :) Ihana meikki!<3
    Löysin sun blogis demistä joku aika sitten, ja oon tykänny ihan hirveesti sun blogistas, jatka samaan malliin<3

    Mietin vain, että miks poistit sen sun elämänkerran? :O Mun mielestä sitä oli tosi mielenkiintoista lukea ja osaat kirjottaa tosi hyvin! Toivottavasti vielä joku päivä pääsee lukemaan sitä:)

    Hauskaa kesää!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)

      Olisin kovasti halunnut jakaa elämänkertani täällä, mutta mun oli ajateltava tulevaisuuttani. Mun menneisyydessä on tapahtunut sellaisia asioita, joita esimerkisi kaikki työnantajat eivät katso hyvällä. Ehkä sitten kun olen vähän vanhempi voin harkita sen julkaisua täällä, mutta toistaiseksi aihe on vaan liian henkilökohtainen julkaistavaksi täällä blogissa. Lohdutukseksi voin sanoa, että kyllä sä mun tarinaa jotenkuten pääset lukemaan! Voit esimerkiksi lähettää mulle sähköpostia osoitteeseen: elmiira.rajaniemi@gmail.com, niin voisin tietyin väliajoin lähettää sitä sulle sähköpostiin :)

      Hyvää kesää sullekkin, kuka ikinä oletkaan! :)

      Poista

Kiitos kun kävit kommentoimassa! Otan mielelläni vastaan parannusehdotuksia, mutta asiattomat kommentit heitän surutta jonnekkin bittiavaruuteen, josta en niitä takaisin kaipaa :)