tiistai 18. huhtikuuta 2017

Pääsiäinen Ylläksellä

Mun pääsiäisloma sujui rennoissa merkeissä mökillä Ylläksellä. Torstaina ajettiin mökille ja oltiin vasta myöhään illalla perillä. Seuraavana päivänä eli pitkäperjantaina mä ja Alika mentiin rinteeseen ja porukat hiihtämään. Oli ihanan aurinkoinen sää ja tuntui kivalta lasketella pitkästä aikaa. 

Lankalauantaina iskä lähti pyöräileen ja äiti ja Alika hiihtämään, niinpä mä päätin mennä yksin kylpylä Sagaan rentoutumaan. Kävin eka kylpylän kuntosalilla ja heti kun allasosasto aukes menin sinne. Olin hetken aikaa ainut ihminen koko kylpylässä. Kylpylän jälkeen kävin vielä syömässä Taigassa muita odotellessani, siellä oli myös Mikko Alatalon ilmaiskeikka jota pääsin samalla kuunteleen. 

Sunnuntai aamuna minä ja Alika etsittiin porukoiden piilottamat pääsiäismunat. Käytiin kävellen Lainion Krouvissa ja syötiin siellä lohikeitot. Illalla paistettiin makkaraa ja käytiin saunassa. 

Maanantai aamuna käännettiin auton nokka kohti Oulua. Oli ihanan rentouttava pääsiäisloma ja olen iloinen että päätin lähteä mukaan mökille. Toivottavasti teilläkin oli kiva pääsiäinen!


<3:llä Elmiira

10 kommenttia:

 1. Vitsi miten kivankuuloisen pääsiäisen olet viettänyt! Empä muista koska olisin itse ollut viimeksi laskettelemassa, mutta halu on kova ja etenkin näitä kuvia katsellessa tuli hirveä hinku rinteeseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa meillä olikin! Se on aina niin ihanaa päästä pitkästä aikaa laskemaan :)

   Poista
 2. Mekin tultiin viikko sitte perjantaina Ylläkselle ja lähetään huomenna takasin kohti kotia :D Lauantaina kävästiin sisko- ja velipuolen kans kattomas JVG:tä ja oikeestaan koko muu aika ollaan oltu joko rinteissä tai sit hiihtelemässä. Munki mielestä oli kyllä ihanaa pitkästä aikaa päästä laskettelemaan ♥

  http://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kuulostaa kivalta teidänkin loma! Olisin kans halunnut JVG:n keikalle mutta muu perhe ei oikein innostunut :/

   Poista
 3. Kivalta vaikutti pääsiäisesi! Me oltiin vaan mökillä keskellä ei-mitään, onneks oli sentään kamera mukana :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sitä lomalla oo pakko tehdäkään mitään ihmeellistä, kunhan rentoutuu :)

   Poista
 4. Ompas kivan kuuloinen pääsiäinen ja laskettelu on kyllä niin mukavaa :-) Mä vaan olin pääasiassa pääsiäisenä!

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukin tavallaan, joskus on hyvä vain olla ja ladata akkuja :)

   Poista
 5. Kivan kuuloinen pääsiäinen sulla :) Ylläkselle olisi joskus kiva mennä, itse en ole koskaan käynytkään siellä!

  http://misslittlemarie.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ylläs on kyllä huippu paikka, varsinki talvella :)

   Poista

Kiitos kun kävit kommentoimassa! Otan mielelläni vastaan parannusehdotuksia, mutta asiattomat kommentit heitän surutta jonnekkin bittiavaruuteen, josta en niitä takaisin kaipaa :)