tiistai 4. huhtikuuta 2017

Elämä jatkuu

Joku saattaa huomata, että olen poistanut kaikki Heikkiin liittyvät postaukset. Se johtuu siitä, että olemme eronneet. En halua käsitellä eroa täällä sen enempää, mutta kaikki varmasti ymmärtää, etten kaipaa vanhoja postauksia muistuttamaan meidän suhteesta. Joka tapauksessa elämä jatkuu. Haluan kiittää mun ystäviä, jotka on ollut mun tukena, tuoneet suklaata ja tarjonneet olkapäätä jota vasten itkeä. Kiitos tuhannesti, olette kultaisia. <3:llä Elmiira

10 kommenttia:

 1. Voi harmi, mutta ystävät on onneksi kultaa <3 Jään innolla odottamaan uusia postauksia kunhan vaan tuntuu siltä, älä ota mitään paineita blogista vaan keskity ensin itseesi! :) Aurinkoista kevään jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Ero tuntuu aina pahalle, mutta onneksi niistä aina selviää ennemmin tai myöhemmin. Koita jaksella! :)

  VastaaPoista
 3. Eikä D: Jaksamisia sinne! <3

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä sulle, eroaminen on aina ikävää mut onneksi aika parantaa haavat. :) Ja täysin ymmärrettävää ettet halua asiaa käsitellä blogissa, en mäkään mun vajaa vuosi sitten tapahtunutta eroa halunnut avata sen enempää.

  VastaaPoista
 5. Tsemppiä sulle, hurjasti. Ero satuttaa aina, mutta kuitenkin sille on aina ollut se syy, miksi niin tapahtui. Voimia ♥

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit kommentoimassa! Otan mielelläni vastaan parannusehdotuksia, mutta asiattomat kommentit heitän surutta jonnekkin bittiavaruuteen, josta en niitä takaisin kaipaa :)