tiistai 17. toukokuuta 2016

Eläimellistä menoa!

Tänään oli meidän luokkaretki Ranuan eläinpuistoon. Ilma oli jo aamulla harmaa ja sateinen. Kahden tunnin bussimatkan aikana sää kuitenkin vähän kirkastui. Kun päästiin Ranualle mentiin ensiksi syömään ja mä onnistuin pudottamaan lasin joka tietysti särkyi lattialle. Ruoka oli hyvää ja sen jälkeen lähdettiinkin tutkimaan eläinpuistoa. Mun oma suosikki oli jääkarhu, jotenkin niin hieno eläin. Kun oltiin puisto kierretty läpi käytiin vielä vähän shoppailemassa Fazerin myymälässä. Nyt tulin kotiin ja illan suunnitelmat on vielä vähän auki. Todennäköisesti vaan katson salkkareita suklaata mussuttaen. Ihanaa tiistaista iltapäivää jokaiselle!


<3:llä Elmiira

12 kommenttia:

  1. Toi sun banneri on kyllä kiva ja vähän erilainen! Ja söpöjä kuvia :-)

    VastaaPoista
  2. Onpas siitä aikaa, kun olen käynyt viimeksi Ranuan eläinpuistossa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsellänikin siitä oli viereähtänyt reilut kymmenen vuotta :)

      Poista
  3. ihanii kuvii sait eläimistä!! Oi pääsispä tänä kesänä jonnekkin eläinpuistoon, ois kyllä jees:)

    http://adorabledreamss.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Voi mitä elukoita <3 Eläinpuistoissa on niin ihana käydä, mutta sit tulee kurja mieli, jos niillä ei olekaan hyvät oltavat :( Onneksi sentään suomessa on ihan tilavat alueet ja hyvät olosuhteet eläimille. Pitäisi itsekin tehdä visiitti eläintarhaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, että joissain eläntarhoissa eläimillä on kurjat olot, mutta ainakin tuolla ranualla niillä näytti olevan tarpeeksi tilaa ympärillänsä :)

      Poista
  5. Ihania elukoita :) Ois kyllä siistiä käydä tuolla Ranualla, haluisin hirveesti nähdä jääkarhuja!

    VastaaPoista
  6. Oi miten ihania kuvia ihanista eläimistä <3 Tuo karhu varsinkin on niin hellyyttävä!

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit kommentoimassa! Otan mielelläni vastaan parannusehdotuksia, mutta asiattomat kommentit heitän surutta jonnekkin bittiavaruuteen, josta en niitä takaisin kaipaa :)