sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Juhannus mökillä

Kuten otsikosta saattaa päätellä, mun juhannus sujui rauhallisissa merkeissä mökillä Vaalassa perheen ja isovanhempien kanssa. Oli kiva päästä pois kaupungin hälinästä, enkä oikeastaan edes olisi halunnut ryypätä jossain puistossa itseni henkihieveriin. 

Ekana iltana lämmitettiin sauna ja päätin että nyt on talviturkki heitettävä! Olin ainut joka kävi uimassa ja vesi oli kieltämättä hyytävän kylmää, mutta olen ylpeä itsestäni että pystyin siihen! Illalla grillaitiin ja syötiin itsemme ähkyyn. 

Lauantai sujui samoissa rennoissa tunnelmissa. Käytiin äitin ja Alikan kanssa soutamassa järvellä. Taivas oli sininen, mutta pieni tuulenvire piti hyttyset loitolla. Illalla lämmitettiin sauna ja minä hullu menin naku-uinnille hetken mielijohteesta! Onneksi mökki on niin suojaisessa paikassa, ettei ollut enempää yleisöä! Uinnin ja saunomisen jälkeen syötiin vähän lisää ihanan rasvaista grilliruokaa. 

Tänään siivoiltiin, pakattiin kimpsut ja kampsut ja lähdettiin ajamaan Ouluun. Noin puolessa välissä pysähdyttiin ja iskä otti auton katolla olevan pyöränsä ja lähti polkemaan kotia kohti. Me muut mentiin ihan autolla. Oli kyllä kiva juhannus, vaikka alkoholiosuus jäi mun osalta yhteen saunasiideriin ja vaikka ei ollut ihan hellekeli.


<3:llä Elmiira

20 kommenttia:

  1. Oispas mullakin mökki, sais viettää aikaa ihan tollalailla rauhassa:) Ihanan pirteä blogi sulla, tykkään! Hyvää kesää sulle:)

    http://radianceheartpaw.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. oi mitä kesäkuvia! juhannus on niin kiva, etenkin just jossain mökillä vietettynä. sun hiukset on muuten ihan tosi kivat! sopii sulle hyvin :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Mulla on vähän viha-rakkaussuhde näitten kanssa, toisaalta tykkään niistä koska helppohoitoiset, mutta toisaalta haluisin pidemmät että vois tehdä erilaisia kampauksia :)

      Poista
  3. Hui! Mulla ei kävis pienessä mielessäkään käydä vielä järvessä, hyvä sä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mä oon niin hullu että kun vähän yllyttää niin mä oon täysillä mukana :D

      Poista
  4. Ihania kuvia! Kunpa itelläkin ois mökki jonne pääsis aina kesällä viettää aikaa..
    Oii jäin ihastelemaan noita yhden postauksen herkullisen näköisiä leivoskuvia! :)

    http://cckatja.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Mukavalta kuulostanut sun juhannus, oisin itsekkin näin jälkeempäin ajatellen voinut käydä heittämässä talviturkin, no mutta ehkä sitten jouluna XD Sun kirjoitustyylisi on mukava, mutta blogin tausta ei oikein sovi muuhun ulkoasuun. Jonkinlainen kuvio voisi olla mukava :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mä olen niin huono muokkaamaan ulkoasua, etten osaa tehdä tästä kovin erikoista, satun myös pitämään tästä taustasta, vaikka se onkin ns "olestus ulkoasu" :)

      Poista
  6. Kylläpäs siel on ollu kiva juhannus ^_^ Toi järvessä pulahdus on kyllä ihanan virkistävää vaikka vesi oiskin vielä kylmää.

    http://pinksunsparkle.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se kummasti virkisti, mutta pakko oli kiljua :D

      Poista
  7. Kuulostaapa ihanalta juhannukselta! Itse kävin heittämässä talviturkin joskus kuukausi sitten, hyrr kun oli kylmää! Ja tietenkin, hyvää alkuviikkoa. ♥

    http://pirstaloitunut.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hui miten tarkenit jo kuukaus sitten? Kiitos, samoin! :)

      Poista
  8. Sun juhannus näyttää olleen tosi onnistunut ja mukava! <3 Ihania kuvia, voi kun itsekin oisin päässyt mökkeilemään!

    - P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kieltämättä onnistunut juhannus, ei aina tarvitse ryypätä että vois olla hauskaa :)

      Poista
  9. Ihania kuvia! Noi maisemat ♥ Ehkä mäkin pääsen mökille jonakin juhannuksena. Sun blgoi on tosi kiva, mutta valmis tausta ja sen liikuminen häiritsee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Pahoittelen valmistaustaa, en osaa tehdä itse :/

      Poista
  10. mullakin on mökki oulujärven rannalla vaalassa:) tosta kuvasta päätellen varmaan toisella puolella järvee

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. meidän mökki on kyllä paatinjärven rannassa, en sit tiedä onko se sama järvi :D

      Poista

Kiitos kun kävit kommentoimassa! Otan mielelläni vastaan parannusehdotuksia, mutta asiattomat kommentit heitän surutta jonnekkin bittiavaruuteen, josta en niitä takaisin kaipaa :)