tiistai 23. joulukuuta 2014

Nautin mun elämästä, tästä jäätävän lyhyestä

Tänään mittari näytti -25 astetta pakkasta, joten ei viitsitty lähtee mäkeen palelemaan. Sen sijaan ajettiin Äkäslompoloon jouluostoksille. Matkalla pysähdyttiin ottamaan maisemakuvia laskevasta auringosta ja tykkylumikuusista. Kun päästiin kauppaan oli siellä kauhea ruuhka! Ilmeisesti joku muukin oli päättänyt ostaa jouluruokansa tänään. Jouduttiin jonottamaan kassalle melkein tunti. Ostoksien jälkeen poikettiin vielä kahvilassa ja yhdessä vaateliikkeessä, mistä äiti osti mulle Peak Performance hupparin. 

Nyt illalla ollaan paistettu makkaraa ja käyty kummisetäni Keijon puolella syömässä paahtopaistia ja joulutorttuja. Äiti ja Alika lähtivät juuri kuusenhakuun, koska Alikan mielestä kuusi on välttämätön. Mulle olis riittäneet muut joulukoristeet. Tuntuu ihan hullulta ajatella, että huomenna on tosiaan Joulu! Mulle Joulu merkitsee yhdessäoloa, rauhaa ja hyvää ruokaa. Toivotan jo näin etukäteen ihanaa joulua kaikille! 


<3:llä Elmiira

3 kommenttia:

 1. Sulla on kiva blogi. Rovaniemeläisenä tälläsia talvisia kuvia on kiva kattua, kotoinen olo tullee.

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia ! Ite asunu lapissa muutaman kuukauden ja ikävä on noita maisemia ! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Lappi on kyllä kaunis paikka, varsinkin talvella!

   Poista

Kiitos kun kävit kommentoimassa! Otan mielelläni vastaan parannusehdotuksia, mutta asiattomat kommentit heitän surutta jonnekkin bittiavaruuteen, josta en niitä takaisin kaipaa :)