perjantai 14. maaliskuuta 2014

Ole hetki niinkuin huomista ei olisikaan

Tänään mulla oli päivällä hammaslääkäri. Kun istuin aulassa odottamassa omaa vuoroani tuntui kuin sydän hakkaisi rinnasta ulos. Olin ihan varma että mun hampaassa on reikä joka pitää paikata, ja mähän kammoan porausta ja puudutusneuloja! Kun lopulta istuin tuoliin, selvisi, että mulla oli vain alkavia reikiä, joita ei tarviste ainakaan vielä paikata. Huh sitä helpotusta! 

Hammaslääkärin jälkeen en jaksanut enää mennä kouluun, koska mulla ois ollut vaan yksi tuntia ja sekin jotain elokuvan katsomista. Niimpä suuntasin kaupunkiin näkemään ystävääni Sonjaa. Käytiin Rooster nimisessä kahvilassa (jos muistan nimen oikein :D) Ja mä join aivan ihanan marjasmoothien! Sitten suunnattiin Stokkalle ja mä ostin granaattiomenan. Oon pitkään etsinyt sellaista, mutta ainakaan meidän lähikaupasta ei ole löytynyt. Oon maistanut granaattiomenaa vain kerran ihan pienenä, joten halusin maistaa uudestaan. 

Käytiin vielä Kiikelinsaaressa kuvailemassa, sillä ilma oli aivan ihanan keväinen, vaikka tosin tuuli aika paljon. Musta on ihanaa huomata miten kovaa vauhtia kevät tulee, ei se kesä ole kaukana! Kotona maistoin omppuani ja se oli aivan ihanan raikkaan makuista! Tosin hieman hankalaa syödä. Loppuilta menee varmaan blogeja selaillen ja telkkua katsoen. Ihanaa viikonloppua jokaiselle! 


<3:llä Elmiira 

9 kommenttia:

 1. munki pitäs varata hammaslääkäri aika..:) ihania kuvia taas, niin keväisiä !


  forangelseyes.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Ihanan keväisiä kuvia! Tulisipa kesä jo :)!

  http://wildloveee.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Haa :D Mää niin tiiän tuon hammaslääkäri kuumotuksen! Itellä ei onneks oo ikinä koskaan ollu reikiä, mutta aina sitä pelkää iha himona!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on aina yhtä kamalaa, mullakaan ei oo koskaan ollut muuta kuin alkavia reikiä, mutta aina pelkään että mitä jos tälläkertaa pitääkin porata :D

   Poista
 4. Mä ostin vähän aikaa sit kans granaattiomenan, mut se tais olla mätä. se oli jotenkin tosi oudonnäköinen sisältä. Täytyy ostaa uus ens kerralla! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi että se oli pilalla, niistä on vähän vaikee päältäpäin katsoo et mikä on sisältä hyvä :)

   Poista
 5. Kiva toi beige takki:)
  http://jennariikkas.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit kommentoimassa! Otan mielelläni vastaan parannusehdotuksia, mutta asiattomat kommentit heitän surutta jonnekkin bittiavaruuteen, josta en niitä takaisin kaipaa :)