lauantai 1. helmikuuta 2014

Shopping is my hobby

Tänään lähdin aamupäivällä äitin kanssa kaupungille shoppailemaan. Oli kiva päästä viettämään laatuaikaa kahdestaan, koska viimeaikoina äiti on ollut töissä niin paljon etten oo ehtinyt kuin sanomaan heipat aamulla ja hyvät yöt illalla. Kierreltiin kaupoissa ja löydettiin mulle uus toppatakki, treenilegginssit ja paita, tuulitakki, alusvaatteita, bilemekko ja sukat. Käytiin Yuki Sushissa syömässä ja ruoka oli taas taivaallisen hyvää. Lopuksi vielä poikettiin Roberts Coffeessa ja mä tilasin Frozen Yoghurtin ja Chai Laten. En oo ennen syönyt tota Frozen Yoghurttia, mutta täytyy myöntää, että se oli kyllä älyttömän hyvää! Illalla mulla oli vielä tanssitreenit ja pääsinkin käyttämään uusia treeniasujani! Me tehtiin uutta koreokrafiaa ja se oli musta aivan ihana! Nyt ohjelmassa olisi Puotouksen katselua lämpimän teen kera. Pahoittelen kuvien huonoa laatua!


<3:llä Elmiira

6 kommenttia:

  1. Mitä tanssia harrastat?:) oot tosi kaunis!:)

    xoxoidajaoona.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Ihana tuo mekko !

    http://just-fucking-go-for-it-karo.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Ihanan näköstä tuo sushi! Ja mukavan olonen tyttö oot :) Kommaa takas mulle, tänänä alotin blogin niin oon viel untuvikko :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) Juu meen kommaan sulle heti kun löydän jostain blogisi osoitteen :)

      Poista

Kiitos kun kävit kommentoimassa! Otan mielelläni vastaan parannusehdotuksia, mutta asiattomat kommentit heitän surutta jonnekkin bittiavaruuteen, josta en niitä takaisin kaipaa :)