torstai 27. helmikuuta 2014

On paratiisi meillä täällä näin

Tulin tekemään pikaisen postauksen, koska mun pitäis olla pakkaamassa. Lähdetään nimittäin huomenna perheen kanssa hiihtolomaksi mökille. Mä olisin ehkä mieluummin jäänyt kotiin, mutta toisaalta on kiva päästä laskettelemaan lumisiin maisemiin. Täällä Oulussa kun lunta on enää juuri nimeksi. 

Eilen mulla oli koulun jälkeen kampaaja. Koko päivän olin miettinyt mitä hiuksilleni tekisin, koska olin jo vähän kyllästynyt pinkkeihin dippeihin. Päädyttiin sitten leikkaamaan dipit pois ja nyt mun hiukset on melkein kymmenen senttiä lyhemmät, hui! Tykkään kuitenkin tästä lyhemmästä mallista, ja oon myös huomannut, ettei hiukset mene niin helposti takkuun ja hiuslaatu on parempi. 

Illalla suuntasin vielä bussilla Heidille. Katottiin Salkkarit ja juteltiin kaikesta. Oli kiva nähdä pitkästä aikaa muutenkin kuin koulussa. Olin Heidillä yhdeksään ja kun pääsin kotiin menin samantien uupuneena nukkumaan. Huomenna alkaakin vihdoin se kauan kaivattu hiihtoloma! Mitä suunnitelmia teillä on lomaksi? 


<3:llä Elmiira

10 kommenttia:

  1. Munkin pitäis varata kampaajalle aika niin sais huonokuntoiset latvat pois! Mut hui kymmenen senttiä, ite en ikinä uskaltais! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo olinhan mäkin ihan kuset housussa että mihin oon ryhtymässä, mutta lopputulokseen olen kyllä tyytyväinen :)

      Poista
  2. Paljon kivemmat hiukset nyt :) t.demu

    VastaaPoista
  3. Oot tosi kaunis! Kiva postaus :-)

    http://about-monica.blogspot.co.uk/

    VastaaPoista
  4. oii noi kengät on kyl tosi ihanat! :>

    http://uptm-sini.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Vitsit ku alkais mullaki loma,mutta valitettavasti se loppuu.:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mut sä sait lomailla viime viikon, ku mä ahersin koulussa :)

      Poista
  6. Blogis on muuten tosi kiva ja pirtee mutta tulis vielä kivempi jos kuvat olis paremman laatusia ja niitä olisi enemmän!(:

    http://fanni0405.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mulla on käytössä tavallinen digikamera, joten mitään huippulaatua en voi taata. Nää kuvat on tosin otettu kännykällä.

      Poista

Kiitos kun kävit kommentoimassa! Otan mielelläni vastaan parannusehdotuksia, mutta asiattomat kommentit heitän surutta jonnekkin bittiavaruuteen, josta en niitä takaisin kaipaa :)