lauantai 21. syyskuuta 2013

Boom kah

Täällä blogin puolella on ollut vähän hiljaiseloa, mikä johtuu siitä, ettei mun elämässä oo tapahtunut oikeestaan mitään kovin mainitsemisen arvoista ja tuskin kukaan jaksaa lukea joka päivä mun perus koulupäivästä. Eilen kuitenkin oli meidän lukion bileet, joten sain viimeinkin jotain tekemistä harmaaseen arkeeni. Musiikki soi täysillä, juomat virtas ja kaikilla oli hauskaa! Mä rakastan juhlimista just siitä syystä, että voi vaan unohtaa kaiken muun ja keskittyä tanssimiseen. Ens viikolla alkaakin sitten koeviikko, mitä mä kauhulla odotan. Toivon vaan, et pääsen kaikista kokeista läpi, vaikka sitten vitosen arvosanoilla. Koeviikolla tuskin tulen kovin paljon päivittelemään, koska mun on pakko keskittyä lukemiseen, mutta lupaan kyllä, että tuutte kuulemaan musta sitten, kun pahin stressi on hellittänyt! 

Kuva we♥it

♥:llä Elmiira

7 kommenttia:

 1. tää sun blogi vaikuttaa ihanalta! kivoja kuvia :)

  http://ttomorrowisjustamystery.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. kiva ulkoasu :) ooks ottanu ite ton bannerikuvan, aivan ihana!

  http://oone-two-three.blogspot.fi
  Kahden 15 v tytön ihan uusi blogi! :) Hope u like :3

  VastaaPoista
 3. kivoja kuvia ja ihana banneri!:)

  frugalandheels.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Haha, kelasin aluks, että aika hyviä bileitä teidän lukio järjestää jos toi kuva sieltä on, mut si selasin alaspäi nii ei se ihan ollukkaa :D

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit kommentoimassa! Otan mielelläni vastaan parannusehdotuksia, mutta asiattomat kommentit heitän surutta jonnekkin bittiavaruuteen, josta en niitä takaisin kaipaa :)