maanantai 12. elokuuta 2013

Eka päivä lukiossa!

Tänään heräsin kauhunsekaisin tuntein ja tajusin, että loma on sitten ohi. Pyöräillessäni laanilan lukiota kohti tunsin jännityksen kasvavan sisälläni. Tänään olis eka päivä lukiossa ja mun teki mieli juosta kauas pois. Kuitenkin kun koululle pääsin jännitys jotenkin katosi ja meidät jaettiin ryhmiin. En tuntenut ketään mun ryhmästä, mut meillä oli jotain tutustumisleikkejä ja porukka vaikutti ihan mukavalta. Meille esiteltiin koulua ja Tutorit kerto kaikenlaista. Sain myös tietää mun ens jakson lukujärjestyksen joka vaikutti aika kamalalta. Melkein joka päivä on kahdeksasta neljään! Saa nähdä miten selviän tulevista koeviikoista sun muusta. 

Koulun jälkeen lähdin iskän kanssa ostamaan kirjoja ja voi sitä ihmisten määrää siellä kaupassa. Joku muukin oli ilmeisesti päättänyt hankkia kirjansa tänään. Saatiin kuitenkin ekan jakson kirjat ostettua, mutta halpaa se ei kyllä ollut. Musta toi oppikirjojen ostaminen on ihan puhdasta rahastusta! En ymmärrä miks ei lukiossakin vois saada niitä kirjoja koulun puolesta, niinku yläasteella. Noh, nyt on kuitenkin ekasta koulupäivästä selvitty ja innolla oottelen mitä huominen tuo tullessaan!


<3:llä Elmiira

7 kommenttia:

 1. wau miten ihanat silmät sulla! :)

  VastaaPoista
 2. Mahtavaa, että pelko haihtu ja tuommoset fiilikset jäi! Kamalalta kyllä kuulostaa toi sun lukkari, varsinki ekaks jaksoks - stemppiä jaksamiseen!

  Muuten vinkkinä noihin lukiokirjoihin, kannattaa kysellä vanhemmilta tuttavilta, kavereilta, laittaa vaikka facebookkiin ilmotusta jos jollaki olis vanhoja kirjoja lainaan/myynnissä! Terkuin Abi, joka just luovutti turhat kirjansa niitä kovasti tarvitsella ykköselle <:

  Varmasti selviät hyvin, kun pääset vaan mukaan rytmiin, niin aika lukiossa menee tosi äkkiä <:

  http://matildannas.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon jo kysellykki kavereilta kirjoja ja saan maanantaina fysiikan kirjan viidellä eurolla :)

   Poista
 3. Toivottavast menee koulu sitten hyvin :)

  http://mystorywithoutwords.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Oii, ompas sulla kauniin väriset silmät <3


  ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. tsemppiä lukion alkuun!! :) ihana blogi!<3

  anssinkeksikolo.blogspot.com

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit kommentoimassa! Otan mielelläni vastaan parannusehdotuksia, mutta asiattomat kommentit heitän surutta jonnekkin bittiavaruuteen, josta en niitä takaisin kaipaa :)