torstai 8. elokuuta 2013

Kato mä lennän taas, meen läpi seinän

Tänään makoilin koko aamun sängyssä, koska aattelin, että sama nauttia näistä viimeisistä loma-aamuista, jolloin ei tarvi pompata pää kolmantena jalkana ylös kukonpierun aikaan. Jaksoin nousta vasta sitten, kun Carla ilmoitti tulevansa meille. Ei oltu nähty moneen viikkoon, joten oli ihanaa jutella pitkästä aikaa ja mä sain kivoja tuliaisia reissuilta. Sain muunmuassa sellasen ihanan pöllökorun, joka on jo kolmas mun omistama pöllökoru, mutta eihän niitä voi koskaan olla liikaa! Jossain vaiheessa lähdettiin Iidalle ja Oonalle ja siellä oikeestaan vaan löhöiltii ja juteltiin ja syötiin jätskiä ja mä maistoin Oonalta ihan hirmu tulista kebabbia!


Illalla kävin vielä äitin kanssa mummolassa, Brunolla (longboard) tietenkin! Oli ihana taas viilettää katuja. Mä oon tän kesän aikana kehittyny skeittauksessa ihan älyttömän paljon. Harmi vaan et kohta tulee talvi, joten sitten on joudun pistää Brunon varastoon seuraavaa kesää oottamaan. Tää kesä on mennyt ihan älyttömän nopeesti. Oon tutustunut ihaniin ihmisiin, käynyt ruotsissa ja täyttänyt 17 vuotta. Apua, mähän olen kohta aikuinen! Aijon nauttia viimeisestä vuodestani alaikäisenä täysillä, enkä anna minkään estää mua toteuttamasta suunnitelmiani! 


<3:llä Elmiira

5 kommenttia:

Kiitos kun kävit kommentoimassa! Otan mielelläni vastaan parannusehdotuksia, mutta asiattomat kommentit heitän surutta jonnekkin bittiavaruuteen, josta en niitä takaisin kaipaa :)